sursa foto:  captură cancan.ro

EXCLUSIV! Am aflat cine e personajul care a împărțit masa cu ministrul-demisionar al lui Liviu Dragnea! Legăturile pe care le are cu PSD

Week-end-ul trecut, paparazzi din presa tabloidă l-au surprins pe Marius Dunca, ministru al Tineretului și Sportului în Guvernele Grindeanu și Tudose, la mare, având un ceas estimat la circa 15.000 de euro, conform Cancan.ro.

Dunca, cel care a părăsit Executivul în urma unor dezvăluiri făcute de Gazeta Sporturilor, despre averea sa nedeclarată, a fost surprins alături de un personaj care nu e străin de politică.

Citește și Un ministru de-al lui Liviu Dragnea, care a demisionat după un scandal imens, din nou în lumina reflectoarelor! Noi informații despre averea sa nedeclarată

În imaginile surprinse de Cancan, la aceeași masă cu Marius Dunca, Bugetul.ro l-a identificat pe Emil Niță, omul pe care fostul premier Sorin Grindeanu l-a instalat în funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor la sfârșitul lunii februarie a anului 2017.

În perioada 2012-2016, Niță a fost consilier județean de Brașov, din partea Partidului Social Democrat.

Potrivit declarației de avere depuse în luna mai a acestui an, Emil Niță a încasat, în 2017, în calitate de vicepreședinte ANPC, pentru zece luni, un salariu de 61.946 de lei – adică 6.194 de lei pe lună. Tot în 2017, până să fie numit vicepreședinte la ANPC, a fost remunerat de către Mum Export SRL cu 16.654 de lei.

Același document oficial ne dezvăluie faptul că vicepreședintele ANPC a primit, în 2016, dividende de 638.000 de lei, pentru părțile sociale pe care le deține la compania Mum Export SRL. Potrivit site-ului ofcial al companiei, Mum Export SRL a „preluat activitatea societății SC Mum UTB SA, societate care a moștenit patrimoniul Secției de Agregate a Uzinei Tractorul Brașov și care în decursul anilor a executat mașini unelte, linii automate și mecanizări”.

Sursa foto: cancan.ro

Foto: anpc.gov.ro

Vezi și Apare un nou lanţ de magazine în România: Cui îi va face concurenţă gigantul japonez

EXCLUSIV! Lovitură pentru Lidl! Semnal de alarmă serios: „Abaterea repetată duce la suspendarea activității”

Se modifică legea! Începând de luni, toți proprietarii de mașini sunt scutiți de aceste operațiuni

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare