sursa foto:  aktual24.ro

Un ministru de-al lui Liviu Dragnea, care a demisionat după un scandal imens, din nou în lumina reflectoarelor! Noi informații despre averea sa nedeclarată

Un cunoscut ministru, care a demisionat după un scandal imens, este din nou în lumina reflectoarelor! Au apărut noi informații despre averea sa nedeclarată.

După ce tolo.ro a făcut o serie de dezvăluiri, în luna ianuarie a acestui an, despre averea nedeclarată a lui Marius Dunca, acesta și-a dat demisia din funcția de ministru al Tineretului și Sportului. Potrivit tolo.ro, Dunca și cu iubita sa, Monica Elena Niță și-au permis în ultimii ani să aibă un penthouse într-o zona exclusivistă din Brașov, un BMW X5, un Audi A8 și o motocicletă.

Această avere este obținută așadar printr-o firmă cu profit cumulat 0 în ultimii ani prin intermediul prietenei, iar Dunca este politician angajat la stat. Mai mult, când este întrebat cum se descurcă cu 1.000 de euro pe luna, pretinde că l-a ajutat iubita și cu apartamentul și cu mașina. Îl cam contrazice Registrul Comerțului de unde reiese că iubita lui este un caz special, un antreprenor fără profit, scrie psnews.ro.

Precizăm că, la vremea respectivă, Marius Dunca a declarat, pentru Bugetul.ro, că nu avea de ce să declare acele bunuri, dat fiind că nu erau ale sale.

Acum noi informații ies la iveală despre averea sa. Paparazzi Cancan l-au surprins pe fostul ministru week-end-ul trecut la mare, îmbrăcat în haine de firmă, pe care le-a asortat cu un ceas Roger Dubuis, estimat la peste 15.000 de euro.

După cum știm, în declarațiile de avere se trec atât bijuteriile, cât și obiectele care depășesc suma de 5.000 de euro.

Marius Dunca a fost ministrul Tineretului și Sportului în primele două guverne PSD-ALDE: Guvernul Grindeanu și Guvernul Tudose.

El ar fi trebuit să facă parte și din Guvernul Dăncilă, dacă nu se isca un scandal imens în presă, la începutul acestui an.

Vezi și Exclusiv! Un cunoscut retailer din România, prins cu mâţa-n sac: Cum îşi înşală clienţii

Telefonul care sperie giganții Apple și Samsung! A fost listat deja în Europa

EXCLUSIV! Dezvăluire explozivă! Probleme mari pentru un greu din Poliție: Cum a fost scos din joc (SURSE)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare