sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, că Traian Berbeceanu a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei.

În exclusivitate pentru Bugetul.ro, Traian Berbeceanu a oferit o primă reacție în acest sens.

Este o decizie politică. Așa cum am fost numit, pot să fiu și eliberat”, a declarat, pentru Bugetul.ro, fostul șef al BCCO Alba.

Întrebat dacă este de părere că i s-a făcut o nedreptate, Traian Berbeceanu ne-a răspuns: „Nici vorbă! Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni și că plec din funcția asta cu fruntea sus”.

USR-PLUS îl schimbă pe Traian Berbeceanu cu un membru de partid

A fost eliberat din funcție domnul Traian Berbeceanu. Nu a fost încă făcută nominalizarea pentru municipiul București. Capitala va fi condusă de unul dintre subprefecți”, a afirmat premierul Florin Cîțu, miercuri, la finalul ședinței de Guvern.

Deși în campania electorală a promis că va merge pe meritocrație, USR-PLUS a decis să-l înlocuiască pe Traian Berbeceanu cu un om de casă.

Președintele PLUS Sector 6, Alin Stoica, va fi instalat în funcția de prefect al Capitalei, la solicitarea partidului condus de Dacian Cioloș.

Vezi și

SURSE S-ar trage sforile pentru numirea unui nou șef al Poliției Române! Vine pe filieră PNL

EXCLUSIV Radiografia cazului crimelor din Onești! Ce l-a împins pe bătrânul de 68 de ani să ucidă cu sânge rece

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare