sursa foto:  https://www.cotidianul.ro

EXCLUSIV Răzbunare a Poliției Române? Remus Rădoi acuză

Omul de afaceri Remus Rădoi, cunoscut în spațiul public în urma dezvăluirilor legate de cazul de la Caracal, acuză o răzbunare a Poliției Române.

Rădoi a precizat, pentru Bugetul.ro, că Inspectoratul General al Poliției Române i-ar fi retras autorizația de funcționare pentru firma Safety Security SRL din cauza dezvăluirilor pe care acesta le-a făcut în legătură cu rețelele mafiote din Caracal.

Recent, jurnalista Sorina Matei a scris, pe blogul personal, că ambele firme de pază din Caracal, Spartan Pază şi Protecţie SRL şi Safety Security SRL, controlate de „interlopul” Remus Rădoi, au rămas fără licenţe de funcţionare şi, ca atare, nu mai pot funcţiona, în urma unor decizii ale Poliției Române.

Prima licenţă de funcţionare a fost retrasă şi radiată înainte de tragedia din Caracal, iar a doua licenţă de funcţionare (n.r. – a firmei Safety Security SRL) a fost anulată de IGPR în urma neregulilor constatate, în această lună, după tragedia din Caracal.

Vezi și EXCLUSIV Remus Rădoi a dat o lovitură de senzație! Omul de afaceri a rupt norma

Bugetul.ro a dezvăluit, în urmă cu o săptămână, că Safety Security SRL  a avut în 2018 un profit de 4.268.268 de lei – peste 900.000 de euro – și a avut o cifră de afaceri de 13.220.262 de lei. Și în 2017, Safety Security a avut un profit impresionant: 2.476.102 de lei.

Printre clienții lui Remus Rădoi se numără CFR, CFR Călători, Romgaz, Primăria Caracal, CET Govora și alte instituții de stat.

Remus Rădoi, zis „Codiță”, a intrat în atenția opiniei publice în urma cazului referitor la răpirea și violarea Alexandrei Măceșanu de către Gheorghe Dincă.

Presa a scos la iveală faptul că fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe, a apelat la Rădoi pentru a o găsi pe Alexandra Măceșanu.

Vezi și EXCLUSIV Fostul șef al Poliției Caracal și soția sa, proaspăt pensionați, au încercat să-și ascundă veniturile?

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare