sursa foto:  storage0.dms.mpinteractiv.ro

EXCLUSIV! Statul paralel există! Vezi cine face parte de fapt din el – detalii interesante

Trebuie să recunoaștem că PSD câștigă detașat lupta cu toate celelalte partide când vine vorba de creativitate și că nimeni nu-i întrece în aplicarea teoriei lui Goebbles, o minciună repetată suficient de des devine adevăr.

Pentru necunoscători, Goebbles a fost ministrul propagandei în regimul lui Adolf Hitler și pare că este un exemplu pentru strategii social democraților.

L-am avut mai întâi pe Traian Băsescu, care era de vină chiar și pentru că ploua prea mult sau pentru că era seceta. L-a urmat cu mai puțin succes, Soros care a scos din buzunar miliarde ca să plătească patrupedele ieșite în Piața Victoriei să militeze pentru apărarea Justiției, aia puțină care mai este.

Acum se dezvoltă cu succes un nou concept: STATUL PARALEL. Sună a glumă la care zâmbești din politețe. Și totuși nu este, căci toată floarea cea vestită a PSD s-a adunat la Herculane, stațiunea aceea rămasă undeva prin trecutul comunist, nu ca să găsească soluții pentru stoparea creșterii vertiginoase a prețurilor, nu ca să remedieze aberațiile din codul fiscal, ci ca să ne servească o rezoluție împotriva statului paralel.

Ar fi de râs dacă ar fi vorba despre vecini că ne-am permite să-i arătăm cu degetul, să facem mișto de ei și să spunem că săracii, sunt cumva plecați cu sorcova. Doar că în joc este România, care pare să se scufunde într-un ridicol extrem în timp ce investitorii fug mâncând pământul spre destinații mai pământene. Așadar în timp ce milioane de români sunt îngrijorați că le scad salariile în urma măsurilor disperate ale PSD care ne mint la televizor cât de bine ne este cu portofelele goale, liderii partidului de guvernare ne aruncă-n față statul paralel.

Și totuși ce este acest stat paralel? Ce vor să ne spună domnii Dragnea și Tudose, de fapt? De ieri deja statul paralel are și un site statulparalel.ro și explică foarte bine ce reprezintă el. Le urăm lectură plăcută și social democraților, pentru că o parte din statul paralel era pe la Herculane vineri.

Vezi și Surprize, surprize! Cine-i va lua locul Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA

„Statul paralel

 Întrebare: Ce este statul paralel?

 Răspuns:

 Statul paralel sunt cei care îsi bat joc de tine. De viața ta, de munca ta, de banii tăi.

 În fiecare zi tu muncești jumătate din timp pentru a-ți putea plăti mâncarea, casa, a merge în vacanțe, a ține copiii la școală. Poate reușești să pui deoparte și ceva pentru tine.

 Restul timpului îl muncești pentru plata taxelor și impozitelor.

 Daca ești nemulțumit de ce primești în schimb, află că de vina este statul paralel.

 Statul paralel își bate joc de tine. De noi toți.

 Statul paralel este compus din toți politicienii și toți demnitarii care te fură. Și care apoi îți râd în față.

 Este compus din cei care au vile și case de vacanță de mii de metri, deși au ocupat sinecuri la stat toată viața, unde au profitat de munca altora și și-au urmarit interesele personale.

 Este compus din cei care au obținut diplome de doctorat pe nedrept, deși ei nu știu să vorbească.

 Este compus din cei care își fac vacanțe în țări exotice, deși salariul lor nu le-ar permite acest lucru.

Este compus din cei care își numesc în funcții bine-plătite copiii.

Este compus din cei care fură banii de medicamente sau cei pentru educația copiilor tăi.

Este compus din cei care fac bani mulți din afaceri cu statul, prin fraudă și prin corupție.

Este compus din cei care fura terenuri si case si insule din patrimoniul acestei tari.

Este compus din cei care obtin comisioane din toate achizitiile publice.

Este compus din cei care iși acorda drepturi speciale in raport cu restul cetatenilor.

Indiferent că ești angajat la o companie privată sau bugetar, că ai propria afacere sau ești liber profesionist, tu alimentezi bugetul de stat. În vreme ce ei, reprezentanții statului paralel, se alimentează din bugetul de stat.

 Rezultatul îl vezi zilnic. În spitale, în școlile unde învață copiii tăi, în pensiile pe care le primesc părinții tăi, în investițiile amânate de mulți ani.

 Statul paralel este statul hoților care îți fură viitorul.

 Statul paralel este statul politicienilor care îți promit că mâine îți va fi mai bine. Dar de fapt întotdeauna le este doar lor bine.

 Ce poți face că să scapi de statul paralel?

  1.         Mergi la vot!
  2.         Gândește-te pe cine alegi!
  3.         Trage-i la răspundere pentru ceea ce fac și pentru ce ți-au promis!
  4.         Informează-te! Urmărește jurnaliștii de investigații!

Vezi și EXCLUSIV! Nou câmp tactic în Justiție? Conexiuni suspecte cu SRI. Detalii incendiare despre cazul Mihaelei Iorga Moraru, procurorul revocat de Kovesi

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare