sursa foto:  Facebook

Execuție de ultimă oră! Se confirmă dezvăluirea Bugetul.ro: Omul lui Marcel Vela intră în scenă

Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!”, dezvăluia, în exclusivitate Bugetul.ro, la 18 ianuarie 2021.

Concret, la acea vreme spuneam că Eduardt Cozminschi, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, urmează să fie schimbat din funcție.

Vezi și SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Locul său, conform informațiilor intrate în posesia noastră, urma să fie luat de omul lui Marcel Vela, președinte al PNL Caraș-Severin. Este vorba despre Claudiu Dolot, șef al BCR Caraș-Severin.

Dolot a fost membru PDL și a trecut în barca liberalilor, odată cu fuziunea dintre fostul partid al lui Traian Băsescu și PNL.

Iată că informația publicată de Bugetul.ro în luna ianuarie s-a confirmat astăzi. 

Vezi și SURSE Șeful unei instituții de forță pe timp de pandemie ar putea fi zburat din funcție! Negocieri secrete cu noul ministru

Premierul României, Florin Vasile Cîțu, a semnat azi decizia privind eliberarea din funcția de șef al ANPC a lui Eduardt Cozminschi.

În locul său, prim-ministrul Cîțu l-a instalat vineri, 26 februarie 2021, la șefia ANPC pe liberalul Claudiu Dolot, Bugetul.ro anunțând mutarea încă din ianuarie.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Claudiu Daniel Dolot se numește în funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor”, se arată în decizia semnată de Florin Cîțu.

Vezi și

Super-veste pentru toți românii! Puteți câștiga sute de euro – Cum este posibil

Vești proaste pentru milioane de români! Facturile la gaz ar putea să crească considerabil

Se schimbă legea de la 1 martie 2021! România se aliniază unei directive UE! Se aplică la toate electrocasnicele

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare