sursa foto:  b1.ro

Familia lui Niculae Bădălău, avere de milioane de euro! Reacția lui Bădălău: Eu am o casă în care stau cu băiatul, fata mea își construiește o casă nouă, despre ce vorbim? Care avere?

Jurnaliștii de la G4Media.ro susțin că familia lui Niculae Bădălău ar avea o avere de milioane de euro. Conform unor documente oficiale, averea familiei Bădălău este înregistrată pe numele celor doi copii ai săi sau pe firme la care sunt sunt asociați aceștia.

Trebuie precizat că Niculae Bădălău a negat acest aspect, afirmând că locuiește într-o casă împreună cu băiatul său, iar fiica sa își construiește o casă nouă. De asemenea, a mai precizat Bădălău, copiii săi au o sală de evenimente, pentru care plătesc credit.

Spre exemplu, la începutul acestui an, fiica politicianului deținea, în coproprietate, 26 de apartamente într-un bloc din Bolintin Vale și o sală de evenimente, fiul – terenuri în cinci localități din județul Giurgiu, iar pe firma-fanion a familiei figurau zeci de suprafețe de teren în același Bolintin și Tunari-Ilfov. În prezent, Niculae Bădălău și fiul său sunt acuzați de corupție într-un dosar instrumentat de DNA, scrie sursa citată.

Emblema afacerilor familiei, firma de construcții N.B.G. Smart&Special Constructions SRL (fostă N.B.G. SRL) are în proprietate mai multe zeci de terenuri în Bolintin Vale-Giurgiu, fieful familiei Bădălău.

Ce spune Bădălău:

Bunurile mele au fost la lumină absolut toate, în declarațiile de avere. Nu sunt terenuri pe N.B.G. foarte multe, cred că nu au împreună mai mult de 10 hectare suprafață totală. N-au (copiii n.r.) sau cel puțin nu știu eu.

Copiii mei sunt mari, majori, au 37, respectiv 34 de ani, din ceea ce știu nu au terenuri. N.B.G., 80-90 la sută din valoarea afacerii e privat, pe blocuri, pe imobiliare.

Construiesc blocuri, nu în relații cu Statul. Excelență, eu am o casă în care stau cu băiatul, fata mea își construiește o casă nouă, despre ce vorbim? Care avere? Sala de evenimente, au un credit de 30 de miliarde, au credit acum pe N.B.G. tot la fel, la vedere, la care achită ratele așa cum au parte contractuală”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare