sursa foto:  constantadeazi.ro

Florin Călinescu pune tunurile pe USR-PLUS: ‘Trebuie să dispară, acolo colcăie de informații și servicii’

Actorul, omul de televiziune și președintele Partidului Verde, Florin Călinescu, a vorbit la Radio Guerilla,  despre intrarea sa în politică și planurile de viitor. El a transmis că USR – PLUS, trebuie să dispară. Călinescu a precizat că a fost chemat ca martor la Tribunalul București, într-un proces în care e implicat Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan și Laura Georgescu.

”Povestea cu partidul nu are niciun sens să o dezvoltăm. Partidul Verde, în congresul din august 2019, a fost înregistrat la Tribunalul București. Primesc acasă o hârtie să fiu martor în data de… unde să fiu martor? Păi ați fost cerut martor. Am fost chemat într-un proces cu Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan și fosta președintă a CNA, Laura Georgescu. O să mă duc să întreb instanța în ce calitate m-au chemat. N-am avut nicio relație cu domnul Hrebenciuc”, a spus actorul la Radio Guerilla.

Florin Călinescu e hotărât să găsească oameni capabili, interesați să intre în Partidul Verde. Care e obiectivul?

”Probabil câțiva europarlamentari, un acces în Paralament, dar nu mă mulțumește cu nimic accesul în Paralament dacă nu depășim un anume procent”.

Cât despre personajele prezente acum scena politică, Florin Călinescu spune că e convins că nu vor realiza ce au promis. ”USR-PLUS trebuie să dispară”, a mai spus el.

”Eu cred că politic PSD, PNL, USR PLUS și AUR ne vor face un mare serviciu până în 2024 pentru că nu au cum să rezolve lucruri. Sloganul meu a fost să-i lăsăm pe alții să vomite, iar noi să încercăm să rezolvăm ceva. Nu si vor face treaba că nu au cum. Se vor compromite. Probabil ar trebui să dislocăm ceva din USR – PLUS. Trebuie să dispară, acolo colcăie de informații și servicii.

Trebuie să găsim tineri. Noua jucărie a lui Iohannis va distruge PNL, asta e clar”, a adăugat președintele Partidului Verde.

Nu l-a omis nici pe Ludovic Orban, fostul premier și actualul președinte al Camerei Deputaților:

”Orban e unul dintre cei mai mediocri oameni politici”, conform cu româniatv.net

Citește și:

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, s-a sucit! Ce declara când era în Opoziție: Fac parte dintr-un partid care se delimitează ferm de colaboratori ai fostului regim

Super veste pentru români! Această categorie de salariați ar putea ieși la pensie mai devreme

Ușor-ușor, se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare