sursa foto:  INQUAM Photos/George Calin

Florin Cîțu, ieșire furibundă: ‘Socialismul este reintrodus în România de Ciolacu cu un ministru de finanțe liberal. Asta este cel mai trist’

Fostul premier liberal Florin Cîţu a comentat pachetul de măsuri fiscale pus în transparenţă de Guvernul PSDPNL: ”Este oficial! PSD a omorât „cota unică” şi a introdus impozitul progresiv pe proprietate”. 

 

Florin Cîţu afirmă că ”socialismul este reintrodus în România de Ciolacu cu un ministru de finanțe liberal. Asta este cel mai trist”.
Bine ați venit în Republica Socialistă România.
E oficial! PSD a omorât „cota unică” și a introdus impozitul progresiv pe proprietate.
Ciolacu, că orice socialist, îi PEDEPSEȘTE pe cei care au succes. Companii și persoane fizice. Ai o companie care angajează mii de oameni și investești să crească dar nu ai făcut CÂT profit a vrut statul, atunci plătești impozit minim (dacă faci profit prea mare, socialiștii spun că este profit nesimțit). Ai avut succes și ți-ai construit o casă mare sau ai cumpărat mașină care consumă mai puțin dar este mai scumpă, atunci statul te suprataxeaza.

”Asta este cel mai trist”

Socialismul este reintrodus în România de Ciolacu cu un ministru de finanțe liberal. Asta este cel mai trist.
1. Companiile au acum cel puțîn 3 regimuri diferite de impozitare în România. Cota unică dispare pentru companii.
2. Apare impozitul progresiv pe proprietate. Impozit mai mare pentru proprietăți cu valoare mai mare. Are sens să-i mai întrebăm pe cei care au distrus România cum au ales ei pragul care desparte cele două regimuri de impozitare?
PNL, trezește-te!”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare