sursa foto:  cursdeguvernare.ro

Florin Cîțu îi arată ușa lui Ludovic Orban: ‘Este vorba despre o stare de spirit și ea începe de la vârf, de la schimbarea președintelui, de acolo începe suflul nou’

Prim-ministrul Florin Cîțu, a reacționat la criticile lansate de președintele PNL, Ludovic Orban, și a precizat că ”suflu nou” în PNL înseamnă ”o stare de spirit și ea începe de la vârf”. 

Cîţu a fost întrebat, marţi seară, la TVR 1, ce înseamnă pentru el ”suflu nou” în PNL: ”Până la urmă este vorba despre o stare de spirit şi ea începe de la vârf, de la schimbarea preşedintelui, de acolo începe suflul nou. Nu este vorba despre oameni tineri neapărat, dar despre oameni care au ştiut să se adapteze la noile cerinţe ale societăţii”.

Acesta afirmă că ”în coaliţie sau în şedinţele BEx lucrurile sunt bizare”, precizând că BEx este forul care trebuie să mandateze preşedintle partidului cu privire la deciziile care trebuie luate, nu BEx să valideze decizii deja luate de către preşedintele partidului.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a referit recent la ”suflul nou” din partid de care amintesc cei care îl susţin pe Florin Cîţu petru şefia PNL, însă a afirmat că acest suflu nou trebuie definit, mai ales când în echipă sunt nume vechi ale partidului, cum ar fi Emil Boc, Alina Gorghiu sau Raluca Turcan.

În 30 mai, premierul Florin Cîţu a afirmat că este nevoie de ”un suflu nou” în PNL, motiv pentru care a decis să candideze. Alături de el au fost, în momentul anunţului, 40 de lideri ai formaţiunii, între care Raluca Turcan, Emil Boc şi Alina Ghorghiu, conform news.ro.

Vezi și:

Florin Cîțu, atac la baionetă la adresa parlamentarilor pe tema creșterii alocațiilor: ‘Dacă Parlamentul dorea să ia o altă decizie putea să rezolve’

Florin Cîțu: ‘S-ar putea să avem un val 4, pentru că gripa vine în fiecare an’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare