sursa foto:  Captură Casa Jurnalistului

Foto din interior. După ce v-am arătat conacul lui Adrian Năstase, astăzi vă prezentăm palatul lui Clotilde Armand

Recent, jurnaliștii au filmat-o pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, în timp ce mătura curtea palatului său din Capitală, care ar valora 4 milioane de euro. Edilul Sectorului 1 a amenințat că îi va acționa în instanță pe ziariștii EvZ, care au filmat-o.

Astăzi, Bugetul.ro vă va prezenta imagini cu casa din buricul Capitalei, în care locuiește primarul Sectorului 1.

Facem precizarea că acestea sunt capturi de ecran dintr-un videointerviu acordat de Clotilde Armand, în anul 2016, pentru Casa Jurnalistului.

Vezi și Foto. Cum arată conacul de 250.000 de euro al lui Adrian Năstase

De când am început să lupt împotriva mafiei imobiliare și a mafiei gunoiului, după ce am reușit să decuplez de la banii publici diversele grupuri transpartinice au început amenințările la adresa mea și echipei mele. Nu că n-aș fi fost eu linșată mediatic până acum dar mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă. Ultima încercare a acestora interlopi de a mă intimida este absolut penibilă. Au parcat în fața casei mele timp de o săptămână o mașină și început să filmeze casa în care locuiesc cu familia mea. Într-adevăr, au reușit să ofere în publicația unui condamnat penal definitiv câteva imagini video scandaloase: eu măturând curtea casei. Știți, pentru genul acesta infracțiuni eu am să depun o plângere împotriva tuturor celor care au impresia că mă vor intimida. Pentru că hărțuirea este infracțiune. Art. 208. – Hărțuirea ”(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmărește, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuința, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă”. Schimbarea acestui sistem nu se face peste noapte sau pe Facebook. Este o luptă pe termen lung. Eu mi-am asumat asta și voi continua să-mi fac datoria față de comunitatea pe care o slujesc cu dragoste și mândrie”, a reacționat Clotilde Armand, pe Facebook, după ce a fost filmată că-și mătura curtea.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare