sursa foto:  playtech.ro

Fuziunea care ar lovi puternic în Telekom! Cu cine vrea să se alieze Vodafone

Vodafone ar putea să-i dea o lovitură grea gigantului Telekom!  Al doilea jucător de pe piața de telefonie mobilă, Vodafone România, joacă la două capete în încercarea sa de a-și introduce în portofoliu servicii fixe de televiziune şi de internet fix pentru clienţii săi.

Zilele trecute, presa din România anunța că Vodafone negociază, deja, cu Telekom în acest sens. Potrivit Ziarului Financiar, al doilea jucător din România vrea să bată palma cu o altă cunoscută companie.

Vodafone România ar fi reluat reluat negocierile cu gigantul american Liberty Global, proprietarul companiei de cablu UPC, privind o fuziune sau o combinare a operaţiunilor la nivel global, inclusiv pe piața din țara noastră.

Conform sursei citate, la nivelul întregii pieţe locale de comunicaţii, zvonurile privind o reîncălzire a negocierilor dintre UPC şi Vodafone au luat amploare în ultimele luni, fără a fi însă foarte clar în ce măsură oamenii din echipele locale de top management au o vizibilitate completă asupra discuţiilor care se poartă la nivelul sediilor centrale ale Vodafone şi Liberty Global.

Vezi și Acţiune neaşteptată a Ministerului Turismului! Ce a făcut secretarul de stat, Cristina Tărteaţă

EXCLUSIV! Scandal monstru în SĂNĂTATE! Salarii uriașe, medici umiliți și pacienți lăsați la voia întâmplării

Declin fără precedent pentru Kaufland: Legea care l-a doborât pe liderul gigant

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare