sursa foto:  business-review.eu

Gabriela Firea: Un Grup de Comunicare Strategică ce nu a făcut altceva decât să dezinformeze populaţia.

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, susține că celebrul Grup de Comunicare Strategică transmite date eronate cu scopul de a genera haos și panică în rândul populației.

„Un Grup de Comunicare Strategică ce nu a făcut altceva decât să dezinformeze populaţia. Presa a dezvăluit dezinformările lor, cifre care nu corespundeau şi date care erau comunicate către public, doar pentru a crea panică şi pentru a crea haos. Din păcate, acesta este Grupul de Comunicare Strategică şi aceea este comisia tehnică de luptă împotriva coronavirusului.”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Prim-vicepreşedintele social democraţilor a menţionat că dacă PSD va câştiga alegerile şi va forma viitorul Guvern, structura acestui Grup de Comunicare Strategică va fi schimbată, odată cu numirea în funcţie a unui nou ministru al Sănătăţii.

„Va exista o altă comisie care să lupte real cu coronavirusul şi nu doar să arunce întreaga povară către populaţie. Încă din primăvară, populaţia a fost cea vinovată, populaţia a fost cea certată, cea amendată, cea obligată să suporte restricţii diferite şi mai dure decât în Uniunea Europeană.”, a mai spus Firea.

Vezi și:

Legea a intrat în vigoare! Mii de pensionari, direct vizați

Atenție mare! Nerespectarea acestor reguli vă poate aduce amenzi de mii de lei

Doctorul Adina Alberts face public tratamentul pentru cazurile ușoare de Covid: ‘Trebuie luate doar la indicația medicului dvs.’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare