sursa foto:  business-review.eu

Gabriela Firea: ‘Da, știu, PSD e de vină! Memorandumul pe care îl nega, ieri, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, există, confirmă, azi, ministrul Muncii, Raluca Turcan’

Senatorul PSD Gabriela Firea afirmă că, în Memorandumul confirmat de ministrul muncii Raluca Turcan, ”se menționează intenția de scădere a sporurilor până la 20% la nivel individual”.

”Alba – neagra cu salariile personalului medical! Guvernul austeritātii umileste si loveste medicii si asistentii.
„Memorandumul iniţiat de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Finanţelor vizează o evaluare amplă a criteriilor care stau la baza salarizării în sistemul public(…). În acest proces sunt implicate toate ministerele de linie (…)”, declară ministrul Muncii, Raluca Turcan.
Așadar, Memorandumul pe care îl nega, ieri, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, există, confirmă, azi, ministrul Muncii, Raluca Turcan.
Iar în Memorandum se menționează intenția de scădere a sporurilor până la 20% la nivel individual, ceea ce atrage o scădere automată a veniturilor cadrelor medicale, care primesc sporuri de până la 80%!
Da, știu, PSD e de vină!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Citește și:

Chirie sau proprietar? Analiștii economici vin cu sfaturi de ultim moment: ‘Trendul se va menține cel puțin cinci ani de aici încolo’

EXCLUSIV În vreme ce Lucian Bode se plânge de deficit de personal, MAI blochează polițiștii să rămână în Sistem! Dumitru Coarnă acuză!

Vești importante pentru șoferi! RCA se majorează cu până la 10% . Ce a dus la această scumpire

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare