sursa foto:  romaniatv.net

Gabriela Firea nu se lasă! Ce persoană cunoscută dă mai nou în judecată

Probabil primarul General al Capitalei are o armată de avocați în spate la câte cereri de chemare în judecată ne anunță că depune. Practic dacă afirmi ceva care nu este pe placul ei, imedit te trezești cu un proces.

De data aceasta, victimă i-a picat Cristian Bușoi, președintele PNL București. De ce? Din cauza unor afirmații defăimătoare, spune Gabriela Firea.

„Singurul motiv real al deciziei primarului (referitoare la noul Regulament privind activitatea de taximetrie) este un lobby puternic, mulți bani și beneficii câștigate de un grup de interese apropiat primarului general”, a fost declarația care a deranjat-o pe Gabriela Firea.

 „ Domnul Bușoi va trebui să producă dovezi ale apropierii mele de vreun grup de interese, în caz contrar urmând să suporte rigorile legii. Înțeleg, până la un punct, adversitatea politică și nevoia organică a domniei sale de a mă ataca pentru a se valida în funcția pe care o deține, dar nu pot accepta la nesfârșit ca astfel de alegații, iresponsabile și agramate, să fie lansateîn spațiul public fără consecințe. În plus, precizez că declarația mea nu a făcut referire la nicio companie și la niciun sistem alternativ de transport, ci doar la aducerea la zi a regulamentului privind taximetria, având în vedere exclusiv respectarea legii și protejarea intereselor cetățenilor. Încercând să mă acuze pe mine că acționez în mod partizan, fără să menționeze măcar în interesul cui anume, dl Bușoi este cel care are de fapt o atitudine partizană, făcând lobby în favoarea unor beneficiari precizați explicit”, i-a dat replica ea.

Citește și…

Vești bune pentru angajați! Ce tichete ar putea primi lunar

El a fost omul care l-a impresionat cel mai mult pe Regele Mihai: I-a dăruit o casă, bani și pământ

Nu mulți știu asta: Ce a făcut Regele Mihai pentru Mihaela Rădulescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare