sursa foto:  capital.ro

Gabriela Firea reacționează după declarațiile lui Tătaru și Arafat: Nu am auzit nici măcar o măsură care să vină din partea Guvernului şi care să ne garanteze limitarea răspândirii coronavirului

Gabriela Firea a reacţionat după anunţurile făcute, marți seară, de Raed Arafat şi Nelu Tătaru.

„Nu am auzit nici măcar o măsură care să vină din partea Guvernului şi care să ne garanteze limitarea răspândirii coronavirului”, a spus Gabriela Firea în cadrul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3.

„Principala măsură care trebuia anunţată în această seară, la opt luni de la recunoaşterea pandemiei în România, când ni se spunea că este o gripă uşoară şi să nu mai înspăimântăm populaţia, (…) trebuia să demareze, în al 12-lea ceas, ceea ce se întâmplă în toată lumea civilizată, testarea în masă a cetăţenilor”, a spus Gabriela Firea.

„Doamna ministru Anisie preferă ca profesorii să meargă contaminaţi la şcoală, preferă ca anumiţi elevi să ajungă la şcoală pozitiv şi să afle prea târziu şi să infecteze colegii, preferă pur şi si simplu să se ajungă într-un scenariu roşu. Asta era prima măsură care trebuia să fie anunţată”, a mai spus Gabriela Firea.

Vezi și:

Vești proaste pentru anumiți pensionari! Veți rămâne fără pensie

Andi Manciu, linie directă către Klaus Iohannis! Legătura consilierului lui Ludovic Orban cu Cotroceniul

Digitalizarea instituțiilor statului, un vis care a costat România miliarde de euro. Cum a dat lovitura Sebastian Ghiță

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare