George Simion îl pune la punct pe Ludovic Orban: ‘Este ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament’

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a declarat că liderul PNL Ludovic Orban ”este ultimul care ar trebui să vorbească despre excentricități în Parlament, pentru că el bea în Parlament”.

„Domnul Orban a spus că suntem excentrici şi mâncăm în Parlament. Domnul Orban este ultimul care să vorbească despre excentricităţi, pentru că el bea în Parlament”, a afirmat Simion, răspunzând astfel unei întrebări pe acest subiect.

Anterior, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a spus, printre altele, despre parlamentarii AUR că sunt „excentrici”: „Mulţi dintre ei nu înţeleg unde se găsesc. Mănâncă în sala de plen”.

„Sunt excentrici şi neobişnuiţi, ei nu sunt obişnuiţi şi nu înţeleg mulţi dintre ei unde se găsesc, că suntem în Parlamentul României, unde ai anumite rigori în ceea ce priveşte comportamentul. Nu poţi să te comporţi… Mănâncă în sala de plen, se filmează, filmează inclusiv şedinţele de Birou permanent, filmează ostentativ, atenţie, mai ales în timp ce vorbesc. E adevărat că cei care îi privesc nu cunosc întotdeauna regulamentul, prevederile regulamentare şi nu îşi dau seama că de multe ori spun nişte năzbâtii care probabil li se par foarte interesante pentru ei”, a spus Orban la Palatul Parlamentului, întrebat ce părere are despre comportamentul parlamentarilor de la AUR.

 

El a amintit că reprezentanţii AUR sunt la prima lor experienţă parlamentară.

„Sunt la prima lor experienţă parlamentară şi încă îi privim cu oarecare îngăduinţă şi toleranţă. Pe de altă parte, va trebui să înţeleagă că această instituţie este forul reprezentativ, suprem al societăţii, al românilor, al României, este o instituţie fundamentală care trebuie să dea tonul, care trebuie să impună prin sobrietate, prin seriozitate, prin civilizaţie şi în care parlamentarii trebuie să reprezinte un exemplu pozitiv, nu negativ”, a subliniat preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, conform G4Media.ro.

Citește și:

Derapaj al lui Clotilde Armand! I-a numit schizofrenici pe liberali

Analiștii economici atrag atenția tuturor celor care investesc în Pilonul III de pensii private facultative: Ce se întâmplă cu banii contribuabililor

EXCLUSIV George Simion îi răspunde prefectului Capitalei și se delimitează de incidente: ‘S-au desfășurat în afara cadrului protestului’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare