sursa foto:  evz.ro

Gest de minimă decență! S-a autosuspendat din PNL

Primarul comunei ieșene Mogosesti Siret, Damian Butnariu, care a recunoscut în față anchetatorilor că a făcut sex cu minore traficate, s-a autosuspendat din PNL.


Informația a fost furnizată Ziare.com de PNL Iași printr-un comunicat de presă.

„Că urmare a informațiilor apărute în spațiul mediatic, ce privesc circumstanțele implicării primarului comunei Mogosesti-Siret, Damian Butnariu, într-un dosar finalizat în prima instanța, Filiala Județeană PNL Iași a luat act de autosuspendarea acestuia din poziția de membru al Partidului Național Liberal.

În prima ședința a Biroului Politic Județean se va face o analiză a acestei situații, urmând a se lua o decizie conform statutului PNL. Gestul primarului de a se autosuspenda din calitatea de membru PNL este un gest firesc și așteptat”, arată documentul citat.

Cât despre edil, acesta susține că este mândru de realizările sale și că e atacat mediatic pentru că este an electoral.

„În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche și încheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor.

Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace și am și puterea de a recunoaște în față lui Dumnezeu și a instanțelor de judecată atunci când greșesc”, scrie pe Facebook Damian Butnariu.

Apoi, edilul amintește că este membru PNL de la începutul carierei politice și înțelege să se pună „la dispoziția conducerii partidului în această situație”, pe care o roagă să ia act de dorința de a se autosuspenda, „până când adevărul va ieși la suprafață în acest caz”.

Primarul le mulțumește cetățenilor comunității pentru încrederea acordată și susține că doar ei sunt „singurii care îmi cunosc caracterul personal și realizările în momentele critice din comună, realizări care vor rămâne mai presus de toate răutățile”.

Amintim că presă a dezvăluit vineri că Damian Butnariu a dat o declarație în calitate de martor într-un dosar penal de trafic de minori, în care a recunoscut că afăcut sex cu două fete traficate, chiar în sediul instituției publice. Damian Butnariu este primar din 2004, arată ziare.

Vezi și:

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare