sursa foto:  click.ro

Un GIGANT, parte a unei TRANZACȚII URIAȘE! Noi locuri de muncă vor apărea

Un gigant fondat de un om de afaceri elen a făcut o tranzacție uriașă. Acesta anunță crearea a două clădirir, unde vor apărea, fără îndoială, noi locuri de muncă.

Compania de investiţii imobiliare Globalworth, fondatăIoannis Papalekas, a anunţat luni finalizarea achiziţiei a două terenuri în zona de nord a Bucureştiului, estimate la 16 milioane euro, unde va dezvolta două noi clădiri de birouri, informează News.ro.

Compania intenţionează astfel să devină proprietarul celui mai mare business hub din nordului Capitalei.

”Ambele terenuri se află în zona Gara Herăstrău/Barbu Văcărescu din noul Central Business District: prima este situată între clădirile Globalworth Plaza şi Green Court B, iar cea de-a doua este adiacentă complexului de birouri Green Court, deţinut de asemenea de companie. În total, acestea vor permite dezvoltarea a aproximativ 40.000 mp de spaţii comerciale, preponderent birouri. Valoarea totală a ambelor terenuri este de aproximativ 16 milioane de euro”, se arată în comunicat.

Primul teren va găzdui clădirea de birouri Globalworth Square, iar finalizarea este estimată pentru al doilea semestru al anului 2019, potrivit companiei. Clădirea va avea spaţii de co-working, un lounge în recepţie, ecrane care afişează date în timp real, sistemul Natural Light şi o aplicaţie care le permite chiriaşilor să se bucure de facilităţi folosind doar telefonul mobil, potrivit companiei.

”Cea de-a doua clădire va fi situată în cadrul complexului Green Court si va respecta standardele celor trei clădiri deja existente, atât din punct de vedere arhitectural, cât şi din punct de vedere al calităţii şi eficienţei energetice. Aceasta va fi finalizată în cursul anului 2020”, se arată în comunicat.

În decembrie 2017, Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a anunţat că a intrat în acţionariatul dezvoltatorului imobiliar Globalworth Real Estate Investments Limited, prin preluarea unei participaţii de 4,4%, în cadrul unei oferte publice pentru susţinerea dezvoltării portofoliului companiei şi a operaţiunilor din România şi Polonia, prin care compania a atras 340 de milioane de euro.

Vezi și NEAȘTEPTAT! Ce grad are Mircea Cosma, fostul șef al CJ Prahova, în Armata Română și pentru ce l-a obținut

Lasă televiziunea pentru Poliția Română: Ce vedetă Kanal D ar fi luat această decizie

Toate persoanele cu mașini mai vechi de 12 ani sunt vizate: Ce ar putea primi dacă renunță la ele

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare