sursa foto:  unimedia.info

Giganții Lidl și Kaufland, aproape de a bate palma cu familia fraților Robert și Ionuț Negoiță! Terenul de peste 3 hectare pe care vor să-l cumpere nemții în Capitală

Familia lui Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, și a fratelelui său, Ionuț Negoiță, fostul proprietar al echipei de fotbal Dinamo București, este aproape de a bate palma cu giganții germani Kaufland și Lidl.

Mai exact, Lidl și Kaufland, care fac parte din același grup german, anume Schwarz, doresc să cumpere o parcelă de peste 3 hectare de la frații Negoiță.

Familia Negoiță discută cu retailerii germani Kaufland și Lidl vânzarea unei parcele de circa 3,3 hectare din terenul fostei fabrici de țevi Tubinox, unde a demarat prima etapă a celui mai mare proiect rezidențial de până acum, scrie Profit.ro.

Ionuț Negoiță a confirmat că poartă discuții pentru a vinde un teren în zona Bulevardului Basarabia

Ionuț Negoiță a confirmat, pentru sursa citată, că poartă discuții pentru a vinde un lot „dinspre Bulevardul Basarabiei”.

Mai mult, el a precizat că au fost demarate lucrările, în această zonă, pentru un proiect imobiliar, alcătuit din două blocuri cu 380 de apartamente.

„Lotul pentru care suntem în discuții să îl vindem este cel dinspre bulevardul Basarabiei. Noi am demarat deja aici lucrările la primele două blocuri cu 380 de apartamente. Vor fi, într-o primă etapă, două imobile cu două subsoluri pentru parcări subterane și 11 etaje, ce vor fi finalizate anul viitor.

Valoare de dezvoltare a acestora se ridică la 20-22 milioane euro. Mai avem gândită o galerie comercială în cadrul complexului și mai rămân circa 13 hectare de teren pe care mai putem construi 4-5.000 de locuințe.

Acum, aici este o zonă cu case, dar are un mare potențial de dezvoltare“, a declarat, pentru Profit.ro, Ionuț Negoiță.

Conform jurnaliștilor menționați, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a semnat deja autorizația de construire pentru următoarele două blocuri cu 380 de apartamente din acest ansamblu rezidențial, a cărui valoare de dezvoltare se ridică la peste 200 de milioane de euro, de departe cel mai amplu proiect în care a fost implicată familia Negoiță până acum.

Lidl, profit de peste 1 miliard de lei în 2022

În anul 2022, Lidl a obținut un profit net de peste 1 miliard de lei. Mai precis, anul trecut, Lidl România a avut o cifră de afaceri de 18.495.999.406 lei și un profit net de 1.054.580.568 de lei.

Potrivit datelor consultate de Bugetul.ro, Kaufland România a avut o cifră de afaceri, în 2022, de 16.014.434.265 de lei, obținând un profit net de 884.346.491 de lei.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare