sursa foto:  a1.ro

Guvernul Orban lovește în sute de copii săraci! Tăierea făcută de Executiv

Guvernul Orban lovește în sute de copii săraci! În urma proiectului de buget pe anul în curs, pentru care Guvernul Ludovic Orban și-a asumat răspunderea, vor avea loc tăieri și pentru cei din sistemul de protecţie socială.

La Gorj, de exemplu, sumele alocate de Guvern ajung doar pentru 2 luni. Iar comparativ cu anul trecut, din buget lipsesc 37 de milioane de lei, scrie Antena3.ro.

Mai mult, potrivit sursei ctate, peste o mie de beneficiari şi peste o mie de salariaţi au de suferit.

Conducerea de la Protecția Copilului Gorj susține că, dacă banii vor fi tăiați, nu va mai putea asigura cheltuielile. Direcția Generală a Protecției Copilului poate utiliza banii din bugetul local, însă, din păcate, aceștia sunt prea puțini.

DGASPC Gorj are acum în responsabilitate peste 600 de copii care au nevoie de hrana, medicamente și ingrijiri speciale. În scurt timp, acestea nu vor mai putea fi asigurate.

Cei de la Protecţia Copilului sunt optimisti, însă, si spera sa se gaseasca o solutie pentru a putea plati la timp salariile şi a asigura cheltuielile curente.

Vezi și

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare