sursa foto:  https://observator.tv

Ies la suprafață noi informații-cheie în cazul Caracal! Țiganii care ar fi discutat, la telefon, cu Luiza

Noi informații-cheie au apărut în cazul Caracal! Familia Luizei a aflat că fata lor ar fi discutat cu o familie de țigani la telefon, înaintea dispariției.

Familia Luizei a încercat să afle singură cu cine a vorbit ea în ziua dispariției și a cerut companiei de telefonie mobilă listingul pentru numărul ei. Dar cererea le-a fost refuzată, deși abonamentul e pe numele mamei, care-l plătește și acum. Și-l va plăti și luna viitoare, până pe 10 noiembrie, când el o să expire. Dar listingul lui, pentru a vedea exact de pe ce numere de telefon a fost sunat în 15 și 19 aprilie, bunicul spune că nu s-a gândit să-l ceară. Deși are tot abonament, la aceeași companie, scrie Libertatea.

Rudele Luizei au aflat de la procurori că printre ultimele apeluri înregistrate pe telefonul fetei ar fi și câteva de pe un număr localizat în Breaza, județul Prahova. Iar anchetatorii au stabilit că erau niște persoane de etnie romă.

„Niște țigani, doi bărbați și o femeie. Numărul acela apărea în listing de câteva ori, chiar în perioada când fata a dispărut”, a declarat Monica Melencu, conform sursei citate.

Vezi și

Adio ‘execuțiilor’ din Poliție? Propunerea care desființează jocurile din MAI

EXCLUSIV Document. Soția polițistului Constantin Pistol, ultimul om care a vorbit cu Alexandra, lucrează la Judecătoria Caracal

EXCLUSIV Guvernul Dăncilă trebuie să facă o nouă mutare pentru a aplica Legea pensiilor! E obligatoriu

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare