sursa foto:  adevarul.ro

EXCLUSIV Document. Soția polițistului Constantin Pistol, ultimul om care a vorbit cu Alexandra, lucrează la Judecătoria Caracal

Surse ale Bugetul.ro au dezvăluit, în exclusivitate pentru redacția noastră, că soția șefului Serviciului de  Investigații Criminale din cadrul Poliției Caracal, Constantin Pistol, lucrează la Judecătoria Caracal.

Bugetul.ro a intrat în posesia documentului care relevă faptul că Ioana Mihaela Pistol, grefier la Judecătoria Caracal, este soția lui Constantin Pistol, șeful de la Investigații Criminale din Caracal.

Vezi și EXCLUSIV Bătaie de joc în privința repatrierii celui mai temut interlop! Cine blochează extrădarea lui Ghenosu

Comisarul Constantin Pistol este ultimul om care a vorbit cu Alexandra Măceșanu la telefon, nu mai puțin de 20 de minute, și, totodată, conform raportului MAI, singurul care susține că adolescenta răpită și violată de Gheorghe Dincă i-a indicat cartierul Protoșeni, nu Bold – așa cum a comunicat Alexandra la 112.

„La ora 11.29, apelanta a fost din nou sunata de pe telefonul agentului de politie Neagoe Florentin, ocazie cu care comisar Pistol Constantin a incercat sa obtina informatii legate de locatia in care se afla.

Vezi și EXCLUSIV Dimitru Coarnă dezvăluie mutarea pe care o pregătește Guvernul: “Vrea să subordoneze total Poliția”/Legea pe care vrea să o schimbe șeful MAI

Cu ocazia discutiei telefonice, politistul a incercat sa o calmeze pe fata si i-a cerut sa-i spuna daca stie unde se afla si ce vede in jurul ei. Aceasta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o mașină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, și mai mulți câini lupi dezlegați, în continuare, polițistul a întrebat-o dacă are rețea internet pe telefonul de pe care vorbește și răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, șeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului și dacă poate să iasă din casă și din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roșie și nu poate ieși din încăpere deoarece este legată și afară sunt câini lupi. Conform raportului politistului, in acest timp, pe fundal, se auzea latrat de caini, iar fata a afirmat ca nu mai poate vorbi intrucat a revenit barbatul. Din discutie cea in cauza a precizat ca s-ar afla in cartierul Protoseni din Caracal si ca a fost violata de barbat.

În același document se mai arată că discuția este încheiată atunci când pe fundal se auzea lătrat de câin și fata spune că nu mai poate vorbi, deoarece bărbatul s-a întors. Fata a precizat și că a fost violată de bărbat”, se precizează în raportul Corpului de Control al MAI.

Numele Pistol apare într-o stenogramă din 2012, ca protector al unei rețele de proxenetism

Jurnaliștii de la Libertatea au descoperit că numele „PISTOL” apare ca protector al rețelei de trafic de minore din Caracal într-o stenogramă DIICOT din 2012.

Cel care a coordonat inițial căutarea Alexandrei, polițistul Constantin Pistol, a infirmat complicitatea cu gruparea „Cocoș”.

Vezi și EXCLUSIV Fostul șef al Poliției Caracal și soția sa, proaspăt pensionați, au încercat să-și ascundă veniturile?

Conform sursei citate, sătulă să fie exploatată sexual, una din fetele traficate s-a dus la poliție în 2012, să-i reclame pe traficanți. „Băi, nene, băi! O omor pe I., bă!”. „Știi ce vroia să ne facă?” ”Să ne bage la domnul polițai”. Dar victima a fost descurajată de un anume PISTOL. „I-a zis ăla PISTOL să o lase moartă”. Și ea a renunțat „când i-a zis acesta, las-o moartă, că n-ai dovezi”. În ciuda stenogramei, DIICOT nu a încercat să afle cine este Pistol și dacă într-adevăr un polițist a oprit o victimă din a depune plângere. Este doar una din mai multe piste ale anchetei care rămân neinvestigate. Singurul polițist cu numele Pistol de la poliția Caracal este Constantin Pistol, șeful împuternicit al Biroului de Investigații Criminale.

Pistol, singurul șef de poliție din Caracal pe care șefii au decis să nu-l ancheteze

Potrivit raportului Corpului de Control al MAI, comisarului Pistol nu i se impută absolut nimic întrucât numele său nu se află pe lista poliţiştilor cercetaţi în cazul Caracal.

Mai mult, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a spus că Pistol îi cunoştea foarte bine pe părinţii nepoatei sale, dar şi pe el.

„Nu înţeleg de ce nu a venit să ne spună care a fost ultimele cuvinte ale Alexandrei. Ce ascunde?”, a declarat Cumpănaşu.

În plus, „Pistol ştia foarte bine zona. A locuit şi el aici. Cum să nu ştie că în zona asta nu există decât un singur dig. Dacă verificau toate casele din zonă, imediat ajungeau la Dincă“, sunt şi suspiciunile vecinilor, conform Adevărul.

Vezi și EXCLUSIV Guvernul Dăncilă trebuie să facă o nouă mutare pentru a aplica Legea pensiilor! E obligatoriu

Vești pentru mii de români! Au apărut noi reguli referitoare la cariera funcționarilor publici

Sorina Matei dinamitează cazul Caracal! Legături între ‘Mâna dreaptă’ a lui Carmen Dan și ‘Cosa Nostra’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare