Ieșire dura a lui Cozmin Gușă la adresa lui Ludovic Orban: ‘Stai în fotoliul puterii tocmai pentru c-ai păcălit viața și școala’

Analistul politic Cozmin Gușă, care este și membru PSD, a lansat un atac dur la adresa premierului Ludovic Orban, precum și la cea a ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Motivul? Consilierul Violetei Alexandru, care deține 4 funcții publice.

„CONSILIERUL “CORECTEI” VIOLETA ALEXANDRU:
LIBERAL, 27 de ani, PREDICATOR ADVENTIST, 4 SALARII CUMULATE DE LA STATUL ROMÂN, vreo 10000 de euro pe lună! 🤦🏻‍♂️👎
“LuCOVIDE, prototip de parvenit ce ești, care stai în fotoliul puterii tocmai pentru c-ai “păcălit viața și școala”!
Băiatul ăsta, Rareș Lazăr, ce n-are studii de specialitate, a fost numit de către liberali pe patru poziții remunerate de la statul român. În mod sigur e pila vreunui neoprotestant aducător de voturi pentru PNL, de la turmele de habotnici ce-l slăvesc pe Isus, apoi merg și votează “democratic”, adică așa cum le zice Pastorul …
Cine mai știe câți din ăștia or mai fi, care trăiesc în lux pe banii adunați din taxele plătite de către noi?!
Ce ți-aș mai zice vreo două LuCOVIDE, prototip de parvenit ce ești, care stai în fotoliul puterii tocmai pentru c-ai “păcălit viața și școala”, exact ca Beizadeaua asta a lui Violeta, și ea o altă “premiantă” ..”, este mesajul lui Cozmin Gușă.

După cazul Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică care nu are licența luată, a mai fost descoperit un caz ciudat în Guvernul Orban.

În vârstă de 27 de ani, Rareș Lazăr este consilier local în Sectorul 4. Mai mult, în același timp, el este consilier și al ministrului Muncii, Violeta Alexandru, director de marketing în Compania Națională Poșta Română, dar și consilier al directorului general al Companiei Naționale Poșta Română pentru care, însă, nu a făcut dovada studiilor necesare pentru deținerea acestora, dezvăluie psnews.ro, după cum am scris AICI.

Conform sursei citate, Lază este o veritabilă revelație politică liberală, care in mai puțin de 1 an de zile s-a cocoțat pe funcții și poziții greu de imaginat pentru un tânăr cu școală, darămite pentru un jurnalist neoprotestant care ține predici la Speranța TV.

Surse din anturajul său au dezvăluit jocul insistent pe lângă deputatul liberal Pavel Popescu, care l-a promovat doar pe baza prieteniei și a convingerilor sale religioase. Face uz de prietenia cu șefa lui de la Muncă, Violeta Alexandru, dar și cu alte personalități liberale. Totul la el se bazează pe relații de prietenie și cumetrii.

Ce îl recomandă pe Rareș Lazăr pentru toate aceste funcții pentru care este nevoie de studii aprofundate cel puțin în economie, în marketing, financiare și juridice? Mai nimic!

Rareș Lazăr are un master în „studii teologice” la Andrews University, o universitate privată adventistă de Ziua a Șaptea din SUA. Pe baza acestor studii, a devenit pastor adventist și prezenta știri religioase pentru o televiziune controlată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, oferind sfaturi de control al greutății prin promovarea dietei adventiste ca modalitate de scădere în greutate.

Vezi și

Veste bună pentru angajați! Cum trebuie să își desfășoare programul de lucru în situația actualei stări de alertă

Scenariu-bombă lansat în spațiul public: Dominic Fritz se pregătește să fie următorul Klaus Iohannis?

Proiectul a fost adoptat! Vești importante pentru toți șoferii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare