sursa foto:  b1.ro

Ieșire explozivă a celebrului actor Ion Haiduc referitoare la purtarea măștii pe scenă: Cine a spus asta habar nu are cu ce se mănâncă

Celebrul actor Ion Haiduc a declarat că nu se teme să urce pe scenă fără mască, „chiar dacă totul se întâmplă într-o sală, la interior”.

Totodată, el i-a criticat pe cei care susțin că actorii ar trebui să poarte mască pe scenă.

„Este normal să urci pe scenă şi să joci fără mască. Cine a spus că actorii trebuie să poarte mască pe scenă nu a fost niciodată la teatru sau habar nu are cu ce se mănâncă treaba asta. Nu, fiecare dintre noi ne ştim, dacă suntem bolnavi nu venim la muncă, fiindcă avem atâta conştiinţă de sine, iar în rest jucăm. Sigur că, cel mai probabil, nu ne vom mai pupa pe gură, asta în film se mai poate, dar în teatru, nu. Avem şi noi atâta conştiinţă„, a mărturisit Ion Haiduc, pentru AGERPRES.

El a precizat că la Teatrul Nottara a avut loc o şedinţă în care au fost informaţi despre normele igienico-sanitare care trebuie respectate de toţi angajaţii instituţiei.

„Am avut o şedinţă în care ni s-au spus care sunt normele igienico-sanitare pe care trebuie să le păstrăm, cum va fi cu efectul de distanţare, cum va fi cu locurile din săli. Este bine că a căzut treaba cu păstrarea distanţei de un metru şi jumătate, pentru că, la 300 de locuri cât avem noi la Nottara, ar însemna să jucăm cu doar 60 de locuri ocupate. Cu suma încasată nu poţi plăti nici măcar curentul electric„, a mai spus Ion Haiduc.

Vezi și

Solicitare urgentă a lui Cozmin Gușă: Să fie audiată ‘mâna dreaptă’ a fostului șef SRI și să înceapă ancheta internă

Revoltător! Facultatea de Medicină, raiul celor privilegiați. Accesul se face cu doar câteva mii de euro

‘Omul nou’ pe care Alianța 2020 vrea să-l facă primar! A fost viceprimar PNL, înainte de a fi ‘racolat’ de USR, și a ‘gustat din plin’ contracte cu statul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare