sursa foto:  hunedoaralibera.ro

A ieșit la iveală! Cât plătește Kaufland pentru ca ȘEFUL să EVITE o coadă INFERNALĂ

S-a aflat cât plătește Kaufland pentru ca CEO-ul său, Marco Hossl, să evite coada, uneori, infernală din aeroportul Otopeni. Hossl a fost surprins de paparazzi români, în timp ce i se facilita accesul prin zona demnitarilor a aeroportului Otopeni, îmbarcându-se mai ușor pentru zborul la care avea bilet. 

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a dezvăluit că nu a fost înregistrată nicio ilegalitate. Motivul? Între Kaufland și CNAB există un contract în privința zborurilor șefului Kaufland.

Astfel, cunoscuta reţea de hipermarketuri mai plăteşte, cu ocazia fiecărei deplasări a lui Marco Hössl, încă aproximativ 100 de euro, pe lângă prețul biletului.

Pentru această sumă, CEO-ul Kaufland România beneficiază de facilităţi cu care sunt obişnuiţi, de regulă, înalţii oficiali. Marco Hössl se bucură de servicii de protocol de calitate ridicată. Are la dispoziţie un însoţitor care să îl conducă de la poartă până la avion (într-adevăr, pe Otopeni nu sunt scrise direcţiile în germană), loc rezervat în salonul VIP, unde poate consuma băutura şi mâncarea inclusă conform contractului, şi, dacă este cazul, de transport auto până la aeronavă, scrie Cancan.

Vezi și INTERVIU Sorin Susanu, șef regional ANPC. Ce ASCUNDE, de fapt, scandalul Kaufland Odorheiu Secuiesc

Kaufland REACȚIONEAZĂ! Anunțul făcut de companie după ce un client a fost refuzat fiindcă vorbește românește

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.