sursa foto:  INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Încă un primar al unui mare oraș din România sare la gâtul lui Vlad Voiculescu: ‘Campania de vaccinare ar trebui să fie o prioritate absolută pentru Ministerul Sănătății’

Primarul UDMR din Satu Mare, Kereskényi Gábor, și-a exprimat nemulțumirea față de ministerul Sănătății condus de Vlad Voiculescu, deoarece orașele trebuie să amenajeze centrele de vaccinare fără să primească bani de la guvern. 

”Sunt nemulțumit de ordonanța care prevede că administrațiile locale trebuie să înființeze și să doteze centrele de vaccinare anti-Covid-19, fără ca documentul să prevadă și sursa de bani. Campania de vaccinare ar trebui să fie o prioritate absolută pentru Ministerul Sănătății și nu să paseze această responsabilitate către primării”, a scris primarul din Satu Mare pe Facebook.

Vlad Voiculescu a respins criticile pe această temă, spunând că „m-am uitat peste cifre, la bugetul solicitat de Cluj când încă premier mai era domnul Orban. Atunci doamna vicepremier, Raluca Turcan, a invocat pentru Cluj suma de 104.000 de lei. Atât s-a solicitat pentru Cluj. Mă îndoiesc că 104.000 de lei e o sumă de care să se poticnească un oraș de calibrul Clujului”, conform G4Media.ro.

Citește și:

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi detalii! Ce se întâmplă cu pensiile

EXCLUSIV De azi, polițiștii vor da cu preponderență avertismente, în loc de amenzi! Încep acțiunile de protest împotriva Guvernului Cîțu!

Circuitul banilor în USR. Patru membri de partid au fost ‘sponsorii’ ministrului Justiției, Stelian Ion

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare