sursa foto:  wowbiz.ro

Incendiar! Cât de bine arată soția ambasadorului Emil Hurezeanu și ce câștiguri FABULOASE obține

Din luna decembrie a anului 2015, scriitorul și publistul Emil Hurezeanu ocupă funcția de ambasador al României în Germania, la Berlin.

Soția sa, Rucsandra, a rămas, însă, în țară pentru a se ocupa de propria companie, care activează în domeniul dermato-cosmeticelor. Pe Rucsandra Hurezeanu, presa economică a creditat-o cu o avere de 5-6 milioane de euro.

În 2016, Emil Hurezeanu și-a depus prima declarație de avere în calitate de ambasador. Conform acesteia, frumoasa sa soție a încasat, ca director al propriei companii, suma de 126.432 de lei – 10.536 de lei pe lună, informează stirilekanald.ro.

Conform sursei citate, ultima declarație de avere a lui Hurezeanu, depusă recent, arată că veniturile Rucsandrei au crescut, în 2016, la 300.000 de lei (aproximativ 66.000 de euro), mai mari decât ale sale, venitul sau de consul fiind de 46.228 de euro. Hurezeanu a mai încasat și o indemnizație de 14.821 de lei de la Ministerul de Externe, dar și aproape 26.000 de lei din drepturi de autor și prezența la diverse conferințe.

Sursa foto: life.ro

Vezi și Lia Olguța Vasilescu dă o veste „RĂCORITOARE” pentru sute de mii de români! „O să vă convingeți că a meritat așteptarea!”

Detalii interesante! Care ar fi ADEVĂRATA origine a AVERII lui Cristian Boureanu

Concurența tremură! Telekom România pregătește o mutare bombă

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.