sursa foto:  antena3.ro

Încep execuțiile în PSD? Pe cine ar vrea să decapiteze Viorica Dăncilă mâine (surse)

Dezvăluire-bombă pe surse! Președintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, ar începe execuțiile în PSD, marți.

Mai-marii social-democrați se reunesc, mâine, în ședința de Comitet Executiv al PSD, prima după primul tur al alegerile prezidențiale în care Viorica Dăncilă a reușit să termine pe locul 2.

Surse politice susțin că fostul premier pregătește o adevărată lovitură pentru marți și va propune excluderea Anei Birchall și a lui Cozmin Gușă, informează B1.ro.

Birchall a devenit o țintă a taberei radicale din PSD după ce în mandatul său s-a opus tăvălugului asupra justiției ce a lovit în plin în perioada Florin Iordache și Tudorel Toader.

Supărați că Birchall nu a continuat schimbările majore în trecut, liderii acestei tabere radicale a PSD o acuză că a colaborat cu președintele Klaus Iohannis și vor înlăturarea sa din funcție.

„Este o mare nemulţumire în PSD legată de atitudinea doamnei Birchall, pentru că este important ca şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor să fie respectate. Săptămâna viitoare avem Comitet Executiv în care vom avea o discuţie referitoare la doamna Ana Birchall”, a spus Dăncilă, în urmă cu o săptămână, întrebată dacă Birchall va fi dată afară din PSD, având în vedere faptul că a mers „pe contrasens” faţă de cei care cred că sunt procurori şi judecători care dau soluţii „strâmbe”, iar preşedintele Klaus Iohannis a lăudat-o la ceremonia de predare a mandatului.

În ceea ce-l privește pe Cozmin Gușă, acesta ar urma să fie exclus de Viorica Dăncilă, pentru că șefa PSD e nemulțumită că patronul Realitatea a a fost readus în partid de către primarul de la Sectorul 1, Daniel Tudorache, și baronul Paul Stănescu.

Cozmin Gușă a revenit în PSD exact cu o zi înainte ca CNA să decidă retragerea licenței postului Realitatea TV pe care îl deține alături de Maricel Păcurariu. Televiziunea eraîn insolvență din anul 2011 și nu avea un plan de reorganizare aprobat de instanță. Realitatea TV ar avea 127 de milioane de lei datorii la stat.

Vezi și

EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

Se dau noi tichete- Cine sunt românii care vor beneficia de ele

Mega-lovitură pentru șoferi- Puteți rămâne fără permis un an de zile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare