sursa foto:  hunedoaralibera.ro

Incredibil! Cât plătește Kaufland pentru ca CEO-ul din România să nu stea la cozi!

În ultima perioadă au existat mai multe controverse legate de atitudinea unei vânzătoare față de un client din Kaufland Odorheiul Secuiesc. Mai multe voci că renumitul hipermarket nu își respectă clienții dacă permite așa ceva.

Dar cu siguranță puteam spune că își respectă pe cei din funcțiile de conducere. Marco Hössl , CEO-ul Kaufland România beneficiază de facilităţi cu care sunt obişnuiţi, de regulă, înalţii oficiali.

Și asta pentru că între hipermarket și Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) există un contract. Astfel, pe lângă costul biletelor de avion cu destinaţia Germania, Kaufland mai plăteşte, cu ocazia fiecărei deplasări a lui Marco Hössl, încă aproximativ 100 de euro, potrivit cancan.ro.

Vezi și EXCLUSIV! Imaginea avocaților grav afectată! Cum au încălcat REGULAMENTUL UNBR și INPPA și de ce nu aplică legea

EXCLUSIV! Incompetență sau abuz în Justiție? Unde merg milioanele de euro de la UNBR. Așteptăm reacția ministrului Tudorel Toader

Acesta se bucură de servicii de protocol de calitate ridicată. Are la dispoziţie un însoţitor care să îl conducă de la poartă până la avion (într-adevăr, pe Otopeni nu sunt scrise direcţiile în germană), loc rezervat în salonul VIP, unde poate consuma băutura şi mâncarea inclusă conform contractului, şi, dacă este cazul, de transport auto până la aeronavă.

Suma de 100 de euro per trecere din contract poate, însă, să crească în cazul în care CEO-ul Kaufland România consumă şi ceva extra. În concluzie, Marco Hössl este tratat ca un rege la plecarea din ţara noastră. Are parte de servicii de care se bucură, de regulă, diplomaţii.

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.