sursa foto:  youtube.com

Incredibil! La cât este estimată averea manelistului Guță și ce face ANAF

Bugetul.ro a atras atenția de mai multe ori ANAF prin diverse articole că inspectorii fiscali ar trebui să-și îndrepte atenția și spre cântăreții de manele care încasează sume uriașe la negru și nu doar spre micile afaceri de țară, care oricum își duc traiul de pe o zi pe alta.

Se pare că ANAF s-a decis în sfârșit să ia atitudine în acest sens. Pentru a fentat statul, cântărețul de manele și-a trecut aproape întreaga avere pe numele apropiaților.

Acesta are o avere estimată la 1,2 milioane de euro, bani care nu se regăsesc în acte. Are trei vile în Petroşani, două apartamente în centrul Capitalei, o casă în Dămăroaia şi o alta în Popeşti Leordeni, mai mulţi bolizi de lux şi 3 kg de aur. Toate au însă alţi proprietari. În speranţa că nu va ajunge să plătească taxe şi impozite, manelistul şi-a împărţit avuţia între amante şi copii. Casele sunt pe numele Narcisei, una dintre multele iubite ale lui Guţă, şi al fiului lor, Alberto, dar şi pe cel al Mădălinei Dumitriu, cunoscută drept Beyonce de România, şi al fetiţei sale Anais. Marian, primul său fiu, dar şi sora sa Nicoleta apar mai nou proprietari în acte, scrie Click!.

Vezi și Să ne minunăm! Salariul uriaș + pensia colosală pe care le încasează Radu Ghetea, șeful CEC de la stat!

De la meteo în sutien și bikini la secretar de stat în Guvernul Grindeanu – cum a fost posibil

Totuși în urma evaluării averii manelistului ANAF a calculat că Nicolae Guţă are de achitat către stat nu mai puţin de 500.000 de lei. Inspectorii Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală şi-au dat seama că a fost făcută cu bani la ”negru”.

După o anchetă făcută ca la carte, din 2014 încoace, inspectorii ANAF au stabilit că artistul a fentat bugetul de stat şi că a făcut evaziune fiscală. Nici un leu n-a ajuns din buzunarul lui către taxe şi impozite. Astfel că în decizia de impune pe care a primit-o acasă apare că este dator cu 560.000 de lei (125.000 de euro), mai scrie Click!.

Dar cum a ajuns ANAF la această sumă? ”A fost verificată averea lui: câte case are, câte maşini, ce sume de bani sunt trecute în conturi. A încercat să scape de ele şi le-a trecut pe numele copiilor, fostelor neveste, dar fiecare a fost chemat şi întrebat în cadrul anchetei de unde a avut bani să le facă, având în vedere că nu au venit rezonabil. Au spus că sunt donaţii şi până la urmă tot la Guţă s-a ajuns. Toate bunurile au fost evaluate şi s-a ajuns la 3,5 milioane de lei bani negri, care au fost impozitaţi cu 16%”, ne-au declarat surse din cadrul Fiscului pentru click.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare