sursa foto:  fanatik.ro

Inedit! Cu ce sponsor s-a ales echipa lui Hagi

FC Viitorul Constanța a reușit să învingă toate echipele românești de fotbal și să câștige campionatul, dar în Europa nu se descurcă deloc bine. Unul dintre motive ar putea fi și lipsa banilor, Gheorghe Hagi fiind nevoit să renunțe la cei mai buni jucători pentru a-și asigura un echilibru financiar.

Dar victoriile răsunătoare ale Viitorului i-au impresionat totuși pe oficialii de la Holsten, care au decis să sponsorizeze echipa. Astfel berea Holsten, aflată în portofoliul United Romanian Breweries Bereprod (URBB), a semnat un parteneriat pe trei ani cu campioana României la fotbal în sezonul 2016 – 2017, FC Viitorul Constanța, scrie paginademedia.ro.

Vezi și Inspectorii ANAF amenință! Ce se va întâmpla în această toamnă

Toți conducătorii acestor modele de mașini sunt vizați! Ce trebuie verificat urgent

„Parteneriatul cu FC Viitorul Constanța a venit ca o alegere naturală pentru noi, pe fondul valorilor și principiilor autentice care ne definesc perfect viziunea. Seriozitatea, pasiunea și respectul sunt trăsături care au stat la baza succesului echipei Viitorul Constanța și calități pe care dorim să le susținem și promovăm, potrivindu-se perfect cu spiritul Holsten, asociat cu cavalerii care promovează valori precum: fair play, joc în echipa, perseverență și spirit de învingător. Suntem entuziasmați de performanțele obținute de acest club sub conducerea lui Gheorghe Hagi, căruia suporterii sportului-rege din România îi datorează nenumărate satisfacții. Ne dorim să îl sprijinim și să îi fim alături pe termen lung, și să punem umărul alături de acest club la obținerea a cât mai multor performanțe, oferindu-le astfel românilor cât mai multe motive de bucurie,” a declarat Shachar Shaine, președinte URBB.

„Suntem încântați de susținerea Holsten, un brand solid care ni se alătură în drumul către noi performanțe și considerăm că este răsplata eforturilor noastre susținute, care ne-au adus și titlul de campioană a României la fotbal. Ne propunem să investim în continuare în programe de educare și promovare a fotbalului ca un mod de viață sănătos și sperăm ca fanii să fie prezenți în număr tot mai mare la meciuri pentru a ne susține”, a spus Cristian Bivolaru, director general FC Viitorul Constanța.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare