Informații eronate scoase la iveală: ‘Gratisul’ lui Vlad Voiculescu costă de fapt câteva sute de euro!

Candidatul PLUS la Primăria Capitalei,Vlad Voiculescu, s-a făcut remarcat în urma declarației halucinante pe care a făcut-o. În scurt timp a fost dat de gol. 

Vlad Voiculescu a declarat referitor la transportul public din Viena că „îți iei un bilet anual și circuli gratis, că odată ce ai dat bani, e gratis”.

În acest context, jurnalistul și consultantul politic Alexandru Todericiu, cetățean austriac de origine română, i-a atras atenția fostului ministru că prețul abonamentului de transport în Viena, pe care el l-a calificat drept „gratis”, în realitate costă 365 de euro.

„Ne-am cunoscut cândva în Austria. Am citit ceea ce ați declarat… despre transportul public din Viena: «Îți iei un bilet anual și circuli gratis, că odată ce ai dat bani, e gratis». De ce nu adăugați că prețul abonamentului anual la care faceți probabil referire este de Euro 365,- (vezi imaginea alăturată) pentru ca astfel să știe și alegătorii dvs. cât costă – pecuniar vorbind – «gratuitatea»?!”, a scris Todericiu, conform flux24.ro.

 

Vezi și:

EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

EXCLUSIV Ministrul Marcel Vela echipează Poliția! Mutarea făcută în luna februarie

Omul Sistemului din CSM a fost executat! Codruț Olaru trecut pe linie moartă de Codruța Kovesi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare