sursa foto:  nbcpalmsprings.com

Îngrijorător! Câți pacienții vindecați de coronavirus se reîmbolnăvesc

Medicii chinezi au efectuat un nou studiu, rezultatele fiinde unele îngrijorătoare! Potrivit acestora, dintre pacienții recuperați cu Covid-19 din China, între 5% și 15% au fost testați din nou pozitiv.

Rata de reactivare din China a variat în diferite locuri, unele regiuni prezentând sub 1% de astfel de cazuri în rândul pacienților vindecați, a declarat Wang Guiqiang, directorul departamentului de boli infecțioase a Spitalului Universitar Peking. Wang a comunicat oficial cifrele în cadrul unei conferințe de presă susținută joi de Comisia Națională de Sănătate din China.

Wang a mai spus că la cei mai mulți dintre pacienții care s-au testat pozitiv nu au prezentat simptome și că va fi nevoie să mai multe studii pentru a afla motivul reactivării.

Teama de reinfectae a paciențlor vindecați crește în China, unde virusul a apărut pentru prima dată în decembrie anul trecut. Nu se înțelege de ce se întâmplă acest lucru, deși unii consideră că problema poate consta în inconsecvențe ale rezultatelor testelor, scrie dcbusiness

Peste 82.000 de persoane au fost infectate cu virusul din China, cu aproximativ 4.600 de decese, conform datelor culese de Universitatea Johns Hopkins și Bloomberg News.

Vezi și:Dezvăluire-bombă făcută de ministrul Nelu Tătaru! Doar 13% din cei decedați în ultima săptămână au avut doar coronavirus

Parlamentul a hotărât! Cine va beneficia de reducerea vârstei de pensionare

Se pregătește schimbarea lui Ludovic Orban? Cine ar fi favoritul pentru a ocupa scaunul de premier

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare