sursa foto:  radiocluj.ro

Investiţie MAJORĂ la Poşta Română: Pe ce a cheltuit instituţia zeci de milioane de lei

Una dintre cele mai importante instituţii de stat din ţara noastră face investiţii majore. Aflată în centrul mai multor scandaluri, Poşta Română a decis să facă achiziţii de zeci de milioane de lei. Fie că a fost vorba despre numirea unor şefi în instituţie sau despre datoriile imense ale companiei, Poşta Română a ţinut capul de afiş în ultimele luni.

De data aceasta, instituţia intră în prim-plan cu o decizie neaşteptată. Poşta Română a anunţat că şi-a mărit parcul auto cu 180 de autoutilitare noi. 80 de autovehicule de 3,5 tone vor intra în circulaţie, săptămâna aceasta, urmând ca până la finalul lunii să fie distribuite, în ţară, restul de 100 de autoutilitare. Şefii instituţiei nu se opresc însă aici şi spun că vor achiziţiona alte 250 autovehicule în 2018.

“Suntem conştienţi de nevoile clienţilor noştri. Rapiditatea şi siguranţa livrărilor sunt indispensabile pentru orice jucător important pe piaţa serviciilor poştale. Reînnoirea parcului auto este un pas hotărât în direcţia îmbunătăţirii serviciilor Companiei Naţionale Poşta Română. Piaţa de coletărie este într-o continuă dinamică. Creşterea numărului de autovehicule operate de Poşta Română reprezintă o prioritate strategică pentru companie. Până la finalul anului, flota auto a operatorului naţional de servicii poştale va depăşi 1.000 de autovehicule. Autoutilitarele Ford intră în circulaţie. Aceste autovehicule, de capacitate medie, 3,5 tone, vor deservi toate zonele ţării. Ţintim, în mod clar, reducerea timpilor de livrare pentru toate tipurile de produse din portofoliul Poştei Române. Investiţia este de aproximativ 12,5 milioane de lei fără TVA, iar asigurarea pentru cele 180 de autovehicule este inclusă. Totodată, reînnoirea parcului auto al Poştei Române va aduce avantaje considerabile mediului înconjurător. Mai puţină poluare, mai mult confort pentru angajaţii companiei, dar şi timpi reduşi de aşteptare pentru clienţii noştri. Avantajele se vor vedea inclusiv în creşterea veniturilor Poştei Române, atât pe piaţa de curierat cât şi pe piaţa celorlalte servicii poştale”, a declarat Elena Petraşcu, directorul General al Poştei Române, conform libertatea.ro.

De curând, Poşta Română a mărit programul de lucru al oficiilor vamale din Bucureşti.

Vezi și Nu mulți știu asta: Ce a făcut Regele Mihai pentru Mihaela Rădulescu

O imensă lovitură pentru Familia Regală! Ce ar urma să PIARDĂ aceasta, după decesul Regelui Mihai

Surprinzător! Unde a lucrat protestatarul care l-a lovit pe bătrânul de 71 de ani și ce vârstă avea când s-a pensionat – doar 5 ani și jumătate în câmpul muncii

 

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.