sursa foto:  captură youtube.com

Surprinzător! Unde a lucrat protestatarul care l-a lovit pe bătrânul de 71 de ani și ce vârstă avea când s-a pensionat – doar 5 ani și jumătate în câmpul muncii

Detalii extrem de interesante ies la iveală! Sâmbătă, un protestatar #Rezist, Sandu Matei, zis „Sandy”, a lovit un bătrân de 71 de ani, Nicolae Tiurbe,, după ce acesta din urmă l-a înjurat și a aruncat cu un ghiozdan înspre el, spărgându-i telefonul.

Citește și Scene INCREDIBILE la Piața Victoriei! Un bătrân i-a înjurat pe protestatarii #Rezist – A CURS SÂNGE

Bugetul.ro vă prezintă, marți, câteva informații cu adevărat surprinzătorare despre protestatarul #Rezist, implicat în altercație.

În vârstă de 43 de ani, Sandy Matei are o vechime în câmpul muncii de doar 5 ani și jumătate. Născut la București, el s-a pensionat în anul 2006, pe când avea doar 32 de ani, pe caz de boală.

Bolile de care acesta suferea în momentul în care a ieșit la pensie erau: astm sever, insuficiență respiratorie cronică, tahicardie, tulburare polimorfă de personalitate, predominant iritabil impulsivă, cu decompensare depresivo-reactivă.

Sursa foto: Facebook

Înainte de a se pensiona, acesta a lucrat la TMUCB – Trustul de Montaj Utilaj Chimic București, scrie sursazilei.ro.  Conform site-ului oficial, TMUCB-SA e o companie care execută proiecte la cheie. Datorită ariei largi și a numărului de 3200 de angajați compania e una din cele mai mari în domeniul chimic.
Compania este specializată în proiectarea, fabricarea, asamblarea și montajul utilajelor și echipamentelor tehnologice, a rezervoarelor de stocare pentru benzinării, a sistemelor de conducte, a structurilor metalice, etc.

Din 1958 TMUCB-SA a realizat în România și în străinătate lucrări complexe de montaj și instalări de utilaje și sisteme de conducte pentru industria chimică și petrochimică, metalurgică, a cimentului, celulozei și fabrici de hârtie, centrale termoelectrice și nucleare, fabrici de zahăr, fabrici de automobile, rezervoare, conducte de transport și distribuție pentru produse petrochimice, gaz, apă, abur, etc., activități de reparare și întreținere pentru cele sus menționate.

 Vezi și Marea fuziune s-a finalizat: Ce cunoscut lanț de magazine a absorbit TelekomEXCLUSIV! Dragoș Anastasiu pune punctul pe I: ministerul care este și nu este în Guvern! Ar rezolva multe dintre problemele României!

La CEAS DE SEARĂ, Olguța Vasilescu a dat STRIGAREA! Unde cheamă oamenii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare