sursa foto:  gadget.ro

Marea fuziune s-a finalizat: Ce cunoscut lanț de magazine a absorbit Telekom

Telekom, unul dintre giganții în telecomunicații din țara noastră, anunța încă din vară, o mutare de proporții care avea să cutremure piața serviciilor mobile din România. Noua mișscare avea să ducă la o creștere a eficienței și a economiei.

Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania) a pregătit concurenței o surpriză de proporții, care a devenit efectivă de la 1 decembrie. Gigantul a preluat companiile Telemobil, Germanos Telecom Romania și Sunlight Romania Filiala București.

În urma acestei fuziuni, angajaţii societăţilor absorbite au fost transferaţi, începând cu 1 decembrie 2017, către Telekom Romania Mobile Communications SA, în aceleaşi condiţii contractuale prevăzute în contractele individuale de muncă şi cu păstrarea aceloraşi drepturi şi beneficii.

“Fuziunea operaţiunilor noastre mobile este un pas important în cadrul programului de transformare iniţiat în acest an, în linie cu strategia noastră de a ne consolida poziţia pe piaţa locală de telecomunicaţii. Fuziunea va conduce la o structură organizaţională mai agilă şi mai eficientă, precum şi la o utilizare mai eficientă a resurselor, care să sprijine execuţia noii noastre strategii comerciale şi consolidarea brandului Telekom pe piaţă. Totodată, prin această fuziune ne propunem să oferim clienţilor noştri o experienţă unică a brandului Telekom – simplu, personal şi digital, prin toate punctele de contact şi de prezenţă”, a afirmat în comunicat Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania, potrivit economica.net.

Telekom România este controlată indirect, prin OTE Grecia, de grupul german Deutsche Telekom.

Vezi și La CEAS DE SEARĂ, Olguța Vasilescu a dat STRIGAREA! Unde cheamă oamenii

A ieșit la iveală! Care sunt, de fapt, veniturile Andreei Esca

DACIA are mare concurență: Ce GIGANT vrea să detroneze DUSTER și ce super mașină a lansat

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare