sursa foto:  click.ro

Iohannis pune tunurile pe Guvern: ”Aici se vede că nu există o gândire unitară la nivel de Guvern şi este păcat.”

Klaus Iohannis pune tunurile pe Guvern, după ce, de mai multe zile, angajații mai multor spitale din București și din țară protestează împotriva legii salarizării unitare. Aceștia sunt nemulțumiți de noul regulament al sporurilor și susțin că acesta a dus la scăderea salariilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la protestele unor angajaţi din sistemul sanitar, că Guvernul ar trebui să aibă o gândire unitară şi să rezolve această chestiune. “Aici se vede că nu există o gândire unitară la nivel de Guvern şi este păcat. Ar trebui să se formeze una. Această chestiune trebuie rezolvată de Guvern, nu poate fi aruncată în curtea absolut nimănui”, spune șeful statului.

”Legislaţia este aşa cum este (…) şi apare instabilitate, apare neclaritate şi toate acestea duc la mişcări sociale care nu îmbunătăţesc absolut deloc climatul social. Până la urmă, statul funcţionează bine dacă există un climat social calm. Dacă toată lumea protestează, toată lumea schimbă legi, toată lumea vrea să arate că ştie mai bine, rezultatul este un declin’, a spus Iohannis, la Parlament”, a adăugat Klaus Iohannis, citat de Agerpres.

Vezi și Mii de clienți LIDL au fost duși de nas- Gigantul avertizează: ”Nu participați”

EXCLUSIV! Scene de groază! Pacienți bătrâni și cu handicap, bătuți măr de un angajat! Cine vrea să îngroape cazul

Lovitură de teatru! Soția lui Petre Roman, încurcată cu un cămătar! Cum s-a ajuns aici

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare