sursa foto:  a1.ro

Ion Iliescu: ‘Situația în care se află țară necesita o comunicare mai deschisă între forțele politice și între cetățeni și factorii sociali’

Fostul președinte al României, Ion Iliescu,  a oferit în exclusivitate un interviu pentru Realitatea PLUS, astăzi când a împlinit 91 de ani. El a transmis că se simte bine după vaccinare, că nu a avut reacții adverse și că și-ar dori mai mult de la PSD.

Ion Iliescu: ”M-am vaccinat și m-am simțit bine. Nici nu am resimțit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine”.

Fostul preşedinte urmăreşte cu interes ce se întâmplă în PSD şi ar vrea mai mult de la Partidul Social Democrat.

”Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid. Urmăresc cu interes, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri”.

Fostul lider al PSD nu a vrut să spună dacă Liviu Dragnea mai are sau nu viitor în politică după ce va fi eliberat.

”E greu să spun eu despre acest lucru, el trebuie să judece lucrurile și pozițiile”.

Ion Iliescu spune că discursul AUR nu are nimic în comun cu discursul pe care îl avea Vadim Tudor.

”Nu seamănă deloc. Viață politică era mai plină de substanță. Va amintesc prima dezbatere a candidaților prezidențiali cu domnul Cîmpeanu și Rațiu. Eu chiar am resimțit cu plăcere dezbaterea aceea. Era bazată pe respect reciproc. Fiecare cu propriile opinii, dar în relație civilizată și raporturi umane normale. Din păcate azi  sunt puțin…mă mir că nu s-au făcut progrese, din contră”.

Ion Iliescu nu este mulţumit de coaliţia de guvernare.

”Nu aș vrea să exprim aprecieri care să fie folosite într-un fel. Personal nu sunt mulțumit.Anul care tocmai a trecut a fost un an în care forţele politice ar fi trebuit să comunice mai bine”, mai spune Ion Iliescu.

”Nu a fost un an ușor pentru nimeni, nici pentru cetățeni, nici pentru cei care se află la putere. Situația în care se află țară necesita o comunicare mai deschisă între forțele politice și între cetățeni și factorii sociali. Îmi e greu mie să dau opinii și să fac sugestii celor care se află la guvernare”, informează realitatea.net

Citește și:

SURSE S-ar trage sforile pentru numirea unui nou șef al Poliției Române! Vine pe filieră PNL

EXCLUSIV Radiografia cazului crimelor din Onești! Ce l-a împins pe bătrânul de 68 de ani să ucidă cu sânge rece

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare