Kaufland își nimicește concurența! Cum plănuiește să atragă mai mulți clienți

Cu două hipermarketuri deschise în 2019, Kaufland a ajuns la 122 de magazine în România, și intenționează să deschidă încă 10 magazine noi pe an în aproape toate regiunile țării. Compania menține strategia de a deschide magazine în orașe de dimensiuni medii și mici, adaptându-și formatele.

„În lunile care urmează, mai și iunie, deschidem noi magazine în Constanța, Focșani, Buftea și Cluj-Napoca. Iar în a doua jumătate a anului vom avea mai multe deschideri în Sibiu, București, Dej și Târgu-Neamț. Fiecare magazin în parte presupune o investiție medie care variază între 8 și 10 milioane de euro. Însă acest cost depinde foarte mult de o serie mare factori, de la valoarea terenului unde urmează să fie construit magazinul și până la prețurile materialelor, forță de muncă și altele”, spune Valer Hancaș, director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România, pentru economica.net.

Pentru anul acesta, Kaufland se va axa în special pe dezvoltarea de mărci proprii pentru produse din categoria non-food. Cea mai recent lansată marcă este Countryside, o gamă dedicată activităților desfășurate în natură și pasionaților de grădinărit.

„De asemenea, am lansat mărci proprii cu produse pentru copii, care acoperă toate grupele de vârstă, de la 0 ani și până la adolescenți. Aici avem gamele Kuniboo și Hip&Hopps. La acestea se pot adăuga produsele de îngrijire dedicate întregii familii, din gama Bevola. Ne mai propunem pentru 2019 și să consolidăm relația cu producătorii locali, cu accent pe implicarea în comunitatea locală și sustenabilitate. Vrem să avem la raft o reprezentare bună a produselor românești, iar furnizorii sau producătorii români sunt o sursă excelentă de produse de cea mai bună calitate. Mai mult, obiectivul nostru de termen lung vizează susținerea comunităților locale, de aceea vom continua programele de susținere a producătorilor locali și extinderea colaborării cu aceștia pentru cât mai multe sortimente”, ”, susține Hăncaș.

În 2019, retailerul va extinde și programul „100% crescut în România” pentru a ajunge mai multă carne de porc românească în magazine.

Vezi și:

Vești pentru șoferi! Vor apărea schimbări pentru polițele RCA

Vești pentru angajați! Se dau amenzi de mii de lei

Vești pentru salariați! De ce compansații vor avea parte

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare