sursa foto:  hunedoaralibera.ro

Kaufland majorează salariile angajaților! Totul se întâmplă de la 1 martie

Retailerul german Kaufland a anunțat majorearea salariilor angajaților din România, acestea urmând să pornească de la 3.300 de lei brut de la 1 martie, incluzând aici și tichetele de masă și sporurile.

În mână, acest lucru înseamnă 1.941 lei, potrivit calculelor Libertatea.

„Tot la 1 martie 2019 va intra în vigoare și noul contract colectiv de muncă, cu o creștere de până la 20% pentru ajutoarele în bani prin care compania le este alături angajaților săi în diverse evenimente din viețile personale. Complementar sprijinului financiar, pentru copiii nou-născuți ai angajaților Kaufland, compania va oferi pachete cu produse de igienă necesare unui bebeluș, din gama Bevola, marca proprie Kaufland.

Începând din primăvară, printre politicile companiei, va fi adoptat și programul de recomandări, care îi recompensează cu suma de 1.000 lei brut, în anumite condiții, pe angajații care recomandă în companie candidați potriviți pentru posturile disponibile”, arată compania, într-un comunicat.

Între beneficiile oferite de companie se află asigurare de sănătate, cursuri de meditație sau yoga sau „concediul sabatic”. De asemenea, salariații au dreptul la 2 zile libere plătite pe an în care se pot dedica voluntariatului, precum acțiuni de ecologizare în parteneriat cu Let’s Do It, Romania!, construirea de case pentru familii cu venituri reduse prin proiectul Big Build sau acțiuni de împădurire.

Kaufland mai oferă și terapie antifumat și cursuri de nutriție. Tot din martie, va oferi și consultații oftalmologice gratuite. În fine, retailerul are și colaborări cu Bookster, 7card și Pegas. Kaufland este cel mai mare retailer din România. Compania face parte din grupul Schwarz, care mai deține și lanțul de magazine Lidl.

Vezi și

Vești bune pentru acești pensionari! Pensiile lor vor fi majorate

Atenție, șoferi! Codul Rutier trece prin noi schimbări

EXCLUSIV Război imens în PSD: Liviu Dragnea, strâns cu ușa! Doi grei amenință cu plecarea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare