iohannis si dancila

sursa foto:  http://www.turnulsfatului.ro

Klaus Iohannis ar putea pierde lupta pentru Cotroceni! Cum încearcă să-i înșele Andrei Caramitru pe votanții liberali

Într-o postare pe pagina de socializare, Andrei Caramitru îi îndeamnă pe votanții de dreapta să pună ștampila pe candidatul USR la prezidențiale, pentru ca turul doi să se dispute între Dan Barna și Klaus Iohannis, considerând că astfel o va elimina pe Viorica Dăncilă din primul tur.

După logica lui, dacă susținătorii de dreapta votează în primul tur cu Barna, în turul doi se vor întâlni Klaus Iohannis cu  prezidențiabilul USR-PLUS.

Însă, Caramitru Jr. pare să-i ignore total pe votanții de stânga, care vor pune ștampila pe PSD sau pe Mircea Diaconu.

Ca atare, dacă susținătorii lui Klaus Iohannis și Theodor Paleologu Paleologu îl votează pe Barna în primul tur, în turul doi s-ar putea întâlni șeful USR cu Viorica Dăncilă, iar prezidențiabilul PNL ar putea fi eliminat din prima rundă.

Iată ce scrie Caramitru Jr. pe Facebook:

„Miza turului 1 al alegerilor prezidențiale este uriașă. Sunt 2 scenarii :
– 1) cel pozitiv. Iohannis vs Barna. PSD, ALDE, ProRo vor fi in vrie – vor pierde masiv localele și parlamentarele după așa ceva. Va lua ani pana se vor reorganiza
– 2) cel negativ. Iohannis vs. Viorica sau Diaconu. PSD se va reorganiza rapid in jurul noului leader. Vor avea un boost urias pentru locale și generale.

Asta e miza de fapt acum. Și – dacă sunteți inteligenți, dacă vreți ca PSD sa dispară, votati Barna in turul 1. După – va uitați frumos la campanie timp de 2 săptămâni, evaluați singuri pe cine sa votati, și decideti dintre 2 optiuni OK pe cea mai bună. Eu voi vota USR și in turul 2. Dar chiar dacă sunteți peneliști, iohannisti sau va place Paleologu sau altcineva – ganditi tactic și inteligent cum jucați turul 1. Pentru ca votul vostru poate ajuta PSD chiar dacă nu vreți.

Hai sa fim inteligenți!”.

Vezi și Lovitură pentru Guvernul Dăncilă! Impozitarea pensiilor speciale, ‘un mare fâs’ – Un fost șef ANAF dinamitează inițiativa Executivului

Harta rețelei de proxenetism din care ar face parte Dincă! Cum acționau traficanții de carne vie

Victorie pentru Guvernul Dăncilă! Omul USR-PLUS a fost învins

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare