sursa foto:  digi24.ro

Klaus Iohannis o distruge pe Viorica Dăncilă! Acuzații grave

Într-o declarație de presă, Klaus Iohannis  o acuză pe Viorca Dăncilă că învalcă Constituția și îi cere să consulte Președintele și Parlamentul înainte desemnării unui nou candidat pentru postul de Comisar European

„Doamna Viorica Dăncilă continuă să demonstreze tuturor că nu mai are ce căuta în fruntea Guvernului. Refuzul de a se consulta astăzi cu Președintele României pe o problemă care vizează reputația țării noastre este o încălcare flagrantă a Constituției.

Gestul premierului arată, totodată, diletantismul și o totală lipsă de responsabilitate politică. Încăpățânarea prim-ministrului de a-și susține prietenii politici pentru o funcție în Uniunea Europeană, în ciuda evidentelor probleme de integritate, a dus deja la un eșec uriaș și riscă să producă daune semnificative României, inclusiv pierderea portofoliului de comisar european pe Transporturi de către țara noastră.

Îi atrag atenția în mod public doamnei Dăncilă: încetați să mai riscați credibilitatea țării pentru interese meschine de partid! Guvernarea dumneavoastră a făcut deja mult prea mult rău României, opriți-vă! Nu mai faceți de rușine România cu toți oamenii neprofesioniști și cu probleme de integritate pe care insistați să îi nominalizați atât în Guvern, cât și în posturi importante din cadrul Uniunii Europene!

Îi cer din nou premierului să respecte Constituția și legile țării și să facă o nouă nominalizare pentru poziția de comisar european, doar în urma consultării cu Președintele României și după obținerea avizului Parlamentului.” se arată în comunicatul de la Cotroceni.

Atenție! Riscați amenzi uriașe dacă nu respectați asta

EXCLUSIV Manipulare grosolană a lui Andrei Caramitru! Cine apare, în realitate, în dovada prezentată de USR-ist

EXCLUSIV Mesajul dat de pedofilul ucigaș când a pășit prima oară în România! Reacția companiei care l-a adus în țara noastră

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare