Klaus Iohannis: PSD-ul și-a schimbat în timp fețele, dar niciodată năravul

Președintele Klaus Iohannis susține că oamenii care consideră că PSD-ul nu mai este așa de rău ca pe vremea lui Liviu Dragnea se înșeală.

”Trebuie îndepărtat PSD-ul de la butoane ani buni, ani buni de tot. Abia atunci vom reuși să avem o țară normală, cu școli pentru copiii noștri, cu spitale bune, cu o infrastructură bună, abia atunci vom face ”România normală”

Haideți să obținem un scor atâta de bun încât PSD să fie trimis în opoziție ani buni de tot, în așa fel încât noi să realizăm ”România normală”

Îmi spun unii: haideți, mai lăsați asta cu PSD-ul, că nu mai e așa rău ca pe vremea lui Liviu Dragnea. Este o mare greșeală! PSD-ul și-a schimbat în timp fețele, dar niciodată năravul. Noi trebuie să obținem un scor care să nu le permită PSD-iștilor să revină decât după mulți, mulți ani și între timp noi să muncim să punem țara asta pe picioare.”, susține Klaus Iohannis.

 

 

Vezi și:Halucinant! Polițiștii din Vâlcea au fost îngenuncheați și umpluți de sânge pentru că le-a fost frică să tragă

Risc pentru pensionari- Ce se întâmplă începând cu anul 2020

EXCLUSIV ‘Moștenire’ de la Guvernul PSD! Omul din spatele lui Marcel Vela, fost consilier personal al lui Carmen Dan și Mihai Fifor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare