sursa foto:  digi24.ro

La doar 47 de ani, un șef din Poliția Română a decis să se pensioneze! Lucrează în sistem din anul 1995

La doar 47 de ani, un șef din Poliția Română a luat decizia să se pensioneze. Este vorba despre șeful Poliției Lugoj, comisarul-șef Mihai Tonenchi.

Comisarul-șef a declarat, pentru presa locală, că are și posibilitatea să mai rămână în sistem. Dacă se răzgândește, o va face până la 31 octombrie.

IPJ Timiș ar urma să înscăuneze un nou șef interimar, până la organizarea unui concurs.

Vezi și EXCLUSIV S-a vrut director în Poliția Română, dar s-a făcut de râs! Rămas singur în concurs, un comisar-șef a luat doar 4,85

„Este o hotărâre unilaterală şi m-aş putea răzgândi până la 31 octombrie”, a declarat comisarul-şef Tonenchi, pentru expressdebanat.ro.

În anul 1995, Mihai Tonenchi a fost încadrat în Poliţia Română. În perioada 2004-2008, el a deţinut funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Făget, după care a preluat postul de adjunct al Poliției Lugoj, până la începutul lunii aprilie 2017.

Ulterior, a fost împuternicit interimar la conducerea instituției, până în 12 martie 2018, când a câștigat concursul organizat de IPJ Timiş.

Vezi și SURSE Discuții ‘aruncate la cafea’, între PSD și PNL, intrate în posesia Bugetul.ro: ‘Vor acord de guvernare pe 7 ani: 3 ani premier de la noi, 4 de la ei’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare