sursa foto:  libertatea.ro

La Educație, Monica Anisie a preluat un cabinet cu ‘bube’! Cinci oameni care ar putea fi executați

Noua șefă a Educației, Monica Anisie, a preluat un cabine cu „bube”. Ministerul Educației are cinci secretari de stat, un secretar general și un secretar-adjunct, iar cinci din șapte sunt apropiați de PSD.

Este vorba de Dănuț Ghican, secretarul general al Ministerului Educației, Anca Ioana Urda, secretar-adjunct, și secretarii de stat Ioan Ștefan Groza, Petru Andea și Gigel Paraschiv.

Despre Dănuț Ghican, Newsweek.ro scrie că e „paralel cu Educația”,

Secretarul General al Ministerului Educație a avut mai multe tangențe cu transportul pe mare decât cu Educația, potrivit cv-ului pe care și l-a postat pe siteul Ministerului. Acesta a terminat Academia de Studii Economice la vârsta de 27 de ani, iar, la 39 de ani, a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu.

Mai interesantă este activitatea profesională a lui Dănuț Ghican care nu are nicio treabă cu domeniul Educației. Înainte de Revoluție, timp de cinci ani s-a ocupat de „operațiuni contabile” la Primăria sectorului 2. Alți cinci ani a muncit la Ministerul Finanţelor – Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti ca „revizor contabil specialist”.

Între 1993 și 2013 a fost angajat ca Director General și Director Economic la Transatlantic Shipping and Trading Ltd. S-a ocupat de: „Management companie, management proiecte, reprezentare pe plan intern şi extern”.

Vezi și

EXCLUSIV Avem toate contractele cu fonduri europene ale lui Dan Barna! Partener în proiecte de peste 20 de milioane de euro

‘Asul’ care i-a dat lovitura de grație Vioricăi Dăncilă! Guvernul Orban, instalat dintr-o florărie

Mega-lovitură! Sancțiunile se vor majora de la 1 ianuarie 2020

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare