sursa foto:  mediafax.ro

La o zi de la ancheta Bugetul.ro, privind hoții care speculează măsurile impuse de Guvern, Poliția Română anunță că spărgătorii de bănci folosesc măști de protecție

Marți, Bugetul.ro a avertizat că bande de hoți au luat cu asalt supermarketurile din Capitală, profitând de măsura impusă de Guvern, privind obligativitatea măștii de protecție.

Vezi și EXCLUSIV În Capitală, ca-n Vestul Sălbatic! Bandiți mascați golesc rafturile magazinelor

Astăzi, șeful Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR, Cristian Gheorghe, a dezvăluit că, în cazul bancomatelor aruncate în aer în Otopeni, hoții au folosit măști de protecție.

Aveau feţele acoperite. Părerea mea este că aveau nişte măşti folosite de marea majoritate a populaţiei pentru uz medical”, a spus Gheorghe, într-o conferință de presă ținută la sediul IGPR.

Dispozitivul explozibil folosit pentru a arunca în aer bancomatul nu este unul de tip militar, a mai spus Cristian Gheorghe.

Trei bărbați îmbrăcați în pelerine verzi și cu fețele acoperite cu măști de protecție sunt autorii jafului de la banca din Otopeni. Hoţii au aruncat în aer două bancomate. Hoții au avut nevoie de doar 5 minute să ia banii, iar atacul a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Metoda folosită se numește „pizza slide”.

Șeful Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR a făcut publice, miercuri, noi detalii din cazul exploziei bancomatului din Otopeni. Gheprghe a explicat că hoţii au avut feţele acoperite cu măşti de protecţie şi au folosit un dispozitiv explozibil confecţionat artizanal, cunoscut drept „pizza slide”.

Dezvăluirea făcută de Bugetul.ro

Măsura privind obligativitatea măștii de protecție în magazine este valorificată la maximum de hoții din România. Profitând de faptul că trebuie să poarte măști de protecție în spațiile închise, tâlharii golesc rafturile magazinelor și pleacă fără să plătească.

Un astfel de caz vă este prezentat azi de Bugetul.ro. Duminică, reporterul Bugetul.ro a observat cum un astfel de hoț o rupe la fugă dintr-o unitate a lanțului de magazine Profi, din zona Iancului-Hașdeu, în Sectorul 2 al Capitalei. Citește continuarea AICI

Vezi și

‘Omul nou’ pe care Alianța 2020 vrea să-l facă primar! A fost viceprimar PNL, înainte de a fi ‘racolat’ de USR, și a ‘gustat din plin’ contracte cu statul

EXCLUSIV În Capitală, ca-n Vestul Sălbatic! Bandiți mascați golesc rafturile magazinelor

Creștere explozivă a averii în doar două luni! Anonimul candidat al USR-PLUS care a devenit milionar, după ce a intrat în politică!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare