Liderul noii forțe politice, după alarma privitoare la coronavirus: ‘Au doar anticipate în minte?’

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor, trage un semnal de alarmă în privința epidemiei de coronavirus.

Simion le solicită președintelui Klaus Iohannis și guvernanților să lase deoparte anticipatele și să se concentreze asupra situației din sistemul sanitar românesc.

„Guvernanții știu ce se întâmplă în Italia? Sau au doar anticipate în minte? Cât de pregătită e România pentru o epidemie de Coronavirus?

Situația în sistemul sanitar românesc e la pământ. Nu ne putem baza că acum virusul nu a ajuns la noi. Iată că a ajuns în Italia și se va răspândi.
Trag un semnal de alarmă și cer președintelui și parlamentarilor să se concentreze în următoarele luni nu pe alegerile anticipate ci pe situația din sistemul sanitar românesc. Nu avem încă o secție de mari arși darămite să fim pregătiți pentru un virus letal.

Rugăciunile noastre trebuie să fie alături de românii noștri din Italia, ca această maladie teribilă să nu îi afecteze.”, scrie, pe Facebook, George Simion.

Vezi și

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile’

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

EXCLUSIV Guvernul Orban instalează un personaj controversat într-o funcție-cheie: Pagubă de 1 milion de euro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare