sursa foto:  transilvaniabusiness.ro

Lidl mută în forță în 2021! Vor apărea zeci de magazine în acest an!

Gigantul Lidl, al treilea cel mai important lanț de magazine, după liderul Kaufland și Carrefour, pregătește o mutare spectaculoasă în anul 2021.

În acest an, hipermarketul își continuă expansiunea. După ce în 2020 a inaugurat 33 de magazine, în acest an va mai deschide 20.

Două dintre acestea vor fi în Sectorul 5 al Capitalei.

Lidl a cumpărat jumătate din Autogara Rahova

Discounterul german Lidl, pe locul trei în topul vânzărilor din România, după Kaufland și Carrefour, a cumpărat jumătate din Autogara Internațională Rahova de la grupul Atlassib, al omului de afaceri sibian Ilie Carabulea, și a semnat un contract de superficie cu bulgarii de la AGR Autogas Group pentru terenul pe care încă funcționează cel mai mare centru de montaj al instalațiilor GPL din sud-estul Europei, anunță profit.ro.

Conform sursei citate, primul dintre magazine va fi construit anul acesta pe un teren de circa 7.000 de metri pătrați cumpărat de la grupul Atlassib, al omului de afaceri Ilie Carabulea. Lotul reprezintă jumătate din fosta Autogară Internațională Rahova, mutată la 800 de metri distanță, în incinta vânzătorului de remorci Relian.

Mai mult, cel de-al doilea magazin Lidl din Sectorul 5 va fi ridicat în locul AGR Autogas Group, cel mai mare service specializat în montajul instalațiilor auto de gaz din sud-estul Europei – afacere deținută de bulgarii Ivanov Stoynov Stoycho și Dimitrova Stoyanka.

Această unitate se va afla la o distanță de 400 de metri de Lidl Găzarului și de viitorul Kaufland, care se va construi în locul fostei baze sportive Girueta.

Primul magazin din 2021, inaugurat săptămâna viitoare

Vineri, Lidl a anunțat că pe 28 ianuarie va inaugura primul magazin din 2021, la Băicoi.

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea primului său magazin din orașul Băicoi, județul Prahova, pe data de 28 ianuarie. Acesta este situat pe Strada Republicii, Nr. 243 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice”, a precizat Lidl, într-un comunicat de presă.

Vezi și SURSE Operațiunea ‘Asaltul Lupilor Tineri’! Ce a reprezentat, în realitate, atacul lui Rareș Bogdan la Ludovic Orban

Veste bună pentru cei care au ieșit la pensie! Ministerul Muncii vine cu noi beneficii în acest an

Este oficial! Vești importante pentru toți românii: Cine nu se decide cu privire la acest serviciu, va plăti automat mai mulți bani

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare