Lista rușinii: Cine sunt primarii marilor orașe din România care fug de vaccinul anti-COVID-19

Situație rușinoasă pentru opt primari ai marilor orașe din România. Aceștia refuză să răspundă la întrebările despre campania de vaccinare anti-COVID-19 și dacă se vor vaccina. Doar primarii Mihai Chirica și Florin Birta au avut curajul să vorbească despre vaccinare, potrivit AlephNews.ro.

 

Nicușor Dan, Emil Boc și Olguța Vasilescu lasă greul campaniei de vaccinare pe umerii prefecţilor. Vergil Chițac, Allen Coliban și Dominic Fritz nu răspund nici la mesaje.

Primarul general al Bucureştiului pare detaşat de campania de imunizare împotriva COVID-19. Nicuşor Dan şi Olguţa Vasilescu ne-au scris că toată informaţia o vom găsi la prefectură.

Emil Boc la Cluj răspunde şi el că informaţiile sunt centralizate doar la prefectură, iar primăria are doar rolul de a identifica locaţiile pentru vaccinare.

La Iaşi, prima etapă de vaccinare se va încheia până pe 15 ianuarie.
La Oradea, 1.250 de cadre medicale s-au înscris pe listă ca să-și facă vaccinul.

De la Florin Birta am aflat că în această etapă, la Oradea sunt 6 centre de vaccinare.

În Oradea avem 6 centre care deservesc prima etapă. În acest moment avem peste 1250 de persoane înscrise pentru vaccinare. În etapa a doua, în Oradea s-ar putea vaccina 39.000 de bătrâni și bolnavi.

Mihai Chirica de la Iaşi a fost cel mai receptiv în a ne răspunde la întrebări.

Imunizarea deocamdată continuă în spitale, ei fiind cei care să spunem trebuie să-şi facă primii imuinzarea. Noi căutăm să ajutăm din acest punct de vedere şi probabil undeva în jurul datei de 15 ianuarie să se finalizeze cu vaccinarea în spitale, după care se va trece la etapa a doua de vaccinare.”, a spus acesta.

Citește și:

Vești triste continuă să vină de la Guvern pentru români. Plata acestor sume de bani a fost amânată pentru anul 2022

Scandalul dintre polițiști și Guvern continuă: ‘Este mai gravă decât înghețarea drepturilor salariale’

Bătaie de joc? Clotilde Armand trebuie să dea explicații! Parcul Elisabeta Rizea, inaugurat de Armand pe final de 2020, se află în litigiu?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare